Zvezda – Svi mogu, biseri ne mogu!

Autor: Miloš Marković
petak 19.12.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net

Ekipa Crvene zvezde će tokom zime doživeti transformaciju, transfer aktivnosti su već započete.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda se već pojačala Aleksandrom Lukovićem, stigao je i Cvetković, uskoro se očekuju i odlasci iz kluba.

Veliki broj fudbalera imaće dozvolu da napusti klub, ali u klubu imaju jasan stav u vezi fudbalera koji ni pod kojim uslovima klub neće napustiti ekipu.

U pitanju su mladi Jović, Grujić i golman Rajković.

Menadžer dvojice gorepomenutih Marka Grujića i Predraga Rajkovića poručuje klubu da istraje u nameri da ovi talentovani fudbaleri makar do leta ostanu u crveno-belom. Nije tajna, interesovanje postoji, ali smatra se da bi u interesu svih strana najbolje bilo da ovi mladići ostanu u klubu.

Marko Grujic

„Zvezda odlučuje, ali nemam dilemu da obojica moraju da ostanu."

"I zbog njih samih i zbog kluba, koji će sigurno više zaraditi ukoliko ih bude duže zadržao i nastavio da im pruža šansu. Njih dvojica su već pokazali mnogo.“, jasan je Zoran Stojadinović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
srpskieskobar
Friday, 19.12.2014
12:32

Ja bi prodao sve sto se od igrača prodati moze ! Ali s obzirom na to da je u klubu jedan Zvezdan odna bolje da idemo sto vise u dugove
Jel ako bi mogli da se prodaju Rajkovic, Lazic, Precnik, Lazovic, Ristic, Kovacevic, Jovic, pa i taj Rakic uzeti 10 miliona isplatiti ljudima plate koliko im se duguje, isplatiti Bronowickog i ostale ale prethodnih uprava i ostati samo u kreditima jel banka nece da te tuzi da ne igras Evropu. Sada je blokada na registraciju 281 hiljada sto je nista ali ima jos tu dugovanja.
Za ove sto bi prodao ima bi i zamene sta vise ima u klubu: Rajkovic-Trkulja a ima i Kahriman dok se ne nadje neki mladji golman, Lazic-Jovanovic-Stojanovic. Ristic-Avramovski.Kovacevic-Grujic.Jovic-Djurovic.Precnik-??? Jednio nzm. ko bi mogao njega da zameni. Ja bi tako isposlovao... i za godinu dana spustio dug 10 miliona, titulu ne bi osvojili ali bi se za Evropu kvalifikovali