Zvezda sve jača - Počinje ''Operacija Liga šampiona''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.06.2016.
09:23
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović danas u 11 časova obaviće prozivku igrača na početku priprema za novu sezonu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvi i najvažniji cilj u prvom delu nove sezone biće evropski uspesi, što bi za rezultat trebalo da ima plasman u Ligu šampiona, eventualno u Ligu Evrope.

Kao što već znate, šampion Srbije je odnedavno jači za Tomasa Fibela (Mordovija), Adama Mičela (Novi Zeland) i Stefana Miloševića (Spartak), a ovih dana očekuju se i zvanične promocije Andrije Lukovića (PSV) i Uroša Đurđevića (Palermo), članova naše omladinske reprezentacije koja je 2013. godine osvojila titulu prvaka Evrope.

Ni to ne bi trebalo da bude sve kada su u pitanju pojačanja, a danas se na startu priprema očekuje i povratniik iz Novog Pazara Bruno Matos, kao i Vladiimir Jovoviić koji je bio na kaljenju u OFK Beogradu.

Takođe, Božović će na raspolaganju imati i Danijela Avramovskog, ali ne od danas, s obzirom da je Makedonac koji je takođe prošlu srezonu proveo u OFK-u, dobio nešto duži odmor.

''Zbog obaveza u reprezentaciji dobio sam odmor do 20. juna, a posle toga, videćemo'', zagonetan je Avramovski u izjavi za ''Sport'', s obzirom da se prethodnih dana nagoveštavao njegov transfer u zagrebački Dinamo.

Ipak, sportski direktor Blažo Raosavljević tvrdi u Zvezdi ništa o tome ne znaju.

''Nemamo ponudu za Avramovskog'', poručio je Raosavljević.

Ukoliko ostane, Avramovski će dobiti novu priliku u Zvezdi da pokaže zbog čega ga neki smatraju ''novim Zvonimirom Bobanom'', kako nedavno reče njegov menadžer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Petrusic
Monday, 13.06.2016
11:33

Mozda i bude nesto od ove ekipe.

avatar
Doktor Trax
Monday, 13.06.2016
10:55

Dovest jos u odbranu onog Iraqi Rambo :D

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 13.06.2016
09:36

I bez mnogo para Grof evropsku Zvezdu stvara, Zvezda je sve jača i jača za radost svojih navijača. U Srbiji je ostvarena neviđena dominacija, raduje se srpska nacija, počinje za Ligu Šampiona operacija.

avatar
Sin Dragan
Monday, 13.06.2016
09:35

Sa ovim timom u LS mozemo da udjemo samo uz neku ludu srecu.

avatar
MarkoSi
Monday, 13.06.2016
10:18

Sreća se u sportskim uspesima podrazumeva, mada bi je nekada trebalo i zaslužiti. Zvezda je poslednjih godina bila zaista žrtva žreba i gotovo uvek je dobijala najteže moguće rivale (Milan, Zenit, PSV...) ali se često događalo da je isadala iako je morala proći dalje (Strazbur, Bordo, Arsenal Kijev...).

avatar
MarkoSi
Tuesday, 14.06.2016
14:32

Mare, Kairat je realno bio najteži mogući rival u tom trenutku. Ren takođe, Bordo je kao lak protivnik? Pročitaj do kraja moj komentar, jer sam rekao da je i Zvezda često kiksirala kada je morala proći dalje (što bi joj kasnije olakšalo žreb).

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 13.06.2016
13:12

Jeste žrtva žreba: Ren, Bordo, Slovan, Kairat, koga zezaš...