Zvezda sve jača - Plavšić promovisan, stiže još jedan!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.08.2015.
17:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Prošlonedeljni potresi u klubu nisu ostavili veće posledice u Zvezdi, kada je prelazni rok u pitanju. Za sada, sve ide po planu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo juče i objavili, mladi reprezentativac naše zemlje i dojučerašnji fudbaler subotičkog Spartaka Srđan Plavšić novi je fudbaler Crvene zvezde i danas je na ''Marakani'' i zvanično predstavljen javnosti.

Nesuđeni član šampionske selekcije Veljka Paunovića, koji je Svetsko prvenstvo i osvajanje titule prvaka sveta propustio zbog povrede, poručio je danas da je došao u ''najveći klub''.

''Velika mi je čast što sam danas ovde. Crvena zvezda je za mene najveći klub i imao sam veliku želju da dođem. Drago mi je što su pregovori napokon završeni i što potpisujem ugovor.

Daću sve od sebe da ispunim očekivanja. Nadam se da ću, ako sve bude u redu sa papirima, debitovati jako brzo. Jedva čekam da istrčim na teren'',
poručio je novi vezista Crvene zvezde.

On je takođe dodao i da se odlično snalazi na više pozicija u veznom redu, pa bi trebalo da bude Zvezdin pravi ''univerzalac''.

''Igram sve pozicije u veznom redu. Najviše volim polušpica ili krilo, uglavnom, ofanzivnije. Svakako da će mi puno pomoći i to što poznajem igrače iz mlade reprezentacije. Dobar sam i sa Rajkom, Grujom, Vukašinom, Lukom... Oni će mi puno pomoći da se što pre prilagodim'',
naglasio je Plavšić.

Današnje predstavljanje Srđana Plavšića bilo je i prilika da sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević najavi i naredne poteze kluba u prelaznom roku.

''Što se tiče Donalda, sada je u pitanju samo papirologija, nema više nikakvih prepreka i ubrzo će i on potpisati.

Dolazi na pozajmicu, a ako do Nove Godine odigra 60% utakmica i bude sve u redu, aktiviraćemo ugovor na dve godine.

S druge strane, Vukan Savićević je otišao u Bratislavu na preglede, ako bude sve kako treba, preći će u Slovan'',
otkrio je Raosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan123(58 Sic)
Wednesday, 12.08.2015
09:26

Dobrodosao u najtrofejniji klub na balkanu I kod nas svjetskih I evropskih sampiona

avatar
mibo$$$.
Wednesday, 12.08.2015
01:03

Kasno bre to..Trebali ste mnogo bolje igrace da dovedete,3 dobra a ne 6 loših..Navijači hoce rezultate i plodove proslogodišnjih podmladjivanja.

avatar
Toti 10
Wednesday, 12.08.2015
00:23

Bato moj, al se pojacavamo kao da cemo LS da doguramo. Doveli u ovom prelaznom roku 15 igraca, a samo 2 igraca prodali. Samo gomilajte, vi izvlacite novac iz Zvezde da bi se ugradili u transfere, a nemojte nijednog da prodate.

avatar
Fk Kosovac Prokuplje
Tuesday, 11.08.2015
20:37

Koji je sad pa ovaj?

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 12.08.2015
11:44

Ne znaju ni oni ko je ovaj,bitno im je da kazu da su nekog doveli,a manje im je bitno da li je kvalitetan.Inace gledao sam ga u Humskoj protiv Partizana kad je igrao nedavno,nije nista poseban igrac,takvih imate na kilo u Zvezdi.Zvezdasi zato vam se klub raspada,zato sto dovodite tudje igrace,uvek preterate u dovodjenju igraca,a ne dajete sansu vasim klincima,pogledajte kako igraju Filip Stojkovic,Srnici,Karaklajic,a pogotovo Ozegovic.

avatar
Branislav
Tuesday, 11.08.2015
19:06

I tu stavite tacku na pojacanja. Nagomilavate opet igrace i to krajnje bezpotrebno. Sta je ucinjeno u prelaznom roku, ucinjeno je. Niko vam nije kriv sto nemate dobre skaute. Ne znam samo ko ce im platu davati. E da sam ja tamo neki dr., mr.,...sevala bi opet revizija ugovora svim igracima, pa ko zeli da igra za sicu, neka igra, ali ta sica ce biti redovna. Sigurno bi bilo mnogo bolje jer imali bi elena da igraju kad mu svaki mesec legne neka kinta, a ne ovako, samo obecavaju veliku lovu, a ako dobije 4 mesecne plate u roku od god., dana, dobro je.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 12.08.2015
11:06

Čuo sam da će još barem dva igrača doći u Czv, stvarno nemam komentar. A otišao nije niko, možda sad Savković + neće biti obštećenja.

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 12.08.2015
11:41

Stace ovi tvoji sa pojacanjima kad pocnete da pobedjujete.Ovaj mali je povezivan sa Zvezdom jos kad ste kiksnuli protiv Radnickog.Ali pocecete ponovo da gomilate igrace vec od sutra,posto veceras gubite od Cuke!!

avatar
Аполо
Tuesday, 11.08.2015
18:29

Uffff, ja reko finanijski jaca.... Dakle opet dovodjenje igraca, samo je sad pitanje ko ce od onih koji su dosli pre 2 godine da prvi krene put arbitraze...

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 12.08.2015
11:40

Kako moze biti finansijski jaca kad samo redja igrace kao na traci?Na taj nacin moze biti samo slabija finansijski,a bogami i igracki.

avatar
darkost
Tuesday, 11.08.2015
18:07

Ovo vec polako pocinje da lici na nesto.Ali za iole ozbiljniji tim Zvezdi je potreba jos jedan plej i napadac tipa Lekica ili nekoga slicnih karakteristika njemu ,koji bi igrao u paru sa Vieirom ili Jovicem.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 11.08.2015
20:25

Odakle bre? jesi ti svestan da imamo preko 30 igraca u timu i ti bi jos? Pa od kojih para

avatar
Делија_момак
Tuesday, 11.08.2015
17:51

Добродошао, Срки! Добродошао у највећи клуб на Балкану. Све најбоље и да оставиш дубок траг у Звезди.