Zvezda sve bliža ukidanju "embarga" na licenciranje igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.08.2014.
11:19
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije uskoro bi trebalo da dobije "zeleno svetlo" za registraciju novih igrača čime bi tim Nenada Lalatovića u znatno jačem sastavu putovao na derbi trećeg kola Jelen Superlige sa novosadskom Vojvodinom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Čelnici FK Crvena zvezda ulažu veliki napor da do petka bude postignut dogovor sa bivšim igračima kojima se duguje novac kako bi pojačanja bila licencirana uoči gostovanja u Novom Sadu.

Gorući problem trenutno su dugovanja prema Filipu Mladenoviću, Filipu Stojkoviću i Aleksandru Pantiću a od ponedeljka je stiglo na naplatu i dugovanje prema Dušku Tošiću.

Prvi operativac Crvene zvezde Zvezdan Terzić brzo se dogovorio o reprogramu duga sa nekadašnjim prvotimcem OFK Beograda pa levi bek Genčlera neće praviti problem klubu iz Ljutice Bogdana na putu ka skidanju suspenzije za licenciranje igrača.

Dušku Tošiću Zvezda je ostala dužna 70.000 evra a presuda je postala pravosnažna u ponedeljak.

Ipak, kako sada stoje stvari, veliki su izgledi da će čelnici kluba sa "Marakane" uspeti da se dogovore sa preostalom trojicom fudbalera i da će do petka Disciplinska komisija FSS omogućiti crveno-belima da registruju pojačanja.

U tom slučaju, Nenad Lalatović imao bi znatno širi dijapazon igrača pred duel sa Vojvodinom a najbliži startnoj postavi trenutno su Bogdan Planić i Nenad Gavrić.

Derbi meč trećeg kola JSL između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu od 20 časova i 30 minuta a ostaje nam da vidimo hoće li do petka crveno-beli uspeti da se izbore sa omčom koja im već neko vreme stoji oko vrata i nastupe u najjačem sastavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke