Zvezda sutra počinje pripreme, Milojević zahteva rad i disciplinu

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.06.2017.
16:24
Izvor: Beta

I Zvezda "pali motore"!

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se sutra u 11.00 na početku priprema, a trener Vladan Milojević je rekao da će najviše raditi na odnosu igrača prema treningu i radu.

"Volim da radim sa igračima i važno mi je da i oni vole da rade. Postoji mnogo segmenata na kojima treba raditi. Mislim da je ovde, za razliku od zemalja u inostranstvu, stav mladih igrača prema odnosu, treningu i radu pogrešan i na tome najpre moram da poradim", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević je kazao da spoljna dešavanja suviše često utiču na rad fudbalera, a samo se radom može doći do rezultata.

"Imamo talentovane mlade igrače, koji znaju šta je Crvena zvezda i treba sesti i razgovarati sa njima. Imaju puno prostora za razvitak i spreman sam da im to pružim. Jedva čekam da se upoznam sa igračima, mada ih dosta i poznajem. Neke sam upoznao i kada su bili jako mali. Uživam u treningu, u radu, volim da treniram, imam energiju", kazao je novi trener crveno-belih.

On je istakao da će insistirati na disciplini i organizaciji, kao i na medjuljudskim odnosima.

"To su najvažniji faktori. Odnos izmedju mene i mog stručnog štaba mora da bude profesionalan i moramo da znamo šta hoćemo. Svi smo profesionalci, želimo da osvajamo trofeje. Zvezda je veliki sistem, najveći klub na ovim prostorima, i po istoriji i po generacijama koje su nam ostavile veliki zalog. Moram da dam sve od sebe da nastavim tradiciju tih ljudi. Mnogo fudbalera i trenera je dolazilo u Crvenu zvezdu, ali treba ostaviti neki trag", kazao je on.

Milojević je rekao da voli izazove i da se takmiči sa najboljima, i da mu je drago što je u klubu čije zahteve nameće istorija.

Imena članova stručnog štaba biće poznata u petak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manasijevic
Friday, 09.06.2017
00:10

Bravo za Milojevica

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 08.06.2017
20:19

Svaka mu cast pravi Zvezdas.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 08.06.2017
18:07

Ajde konacno da se ekipa spremi fizicki,pa makar za 70 minuta ozbiljnog tempa.

avatar
riquelme
Thursday, 08.06.2017
21:27

To je za pocetak najvaznije. Bravo za komentar... Meni se Cuka svidela pod njegovom palicom, samo sto je tamo bilo para za plate. Mislim da je to drugi deo koji mora da se ispuni. Ako se zahvale Lukovicu to je vec ozbiljan korak napred. Pokazace stav i on i Mrkela. Lule je svoje odigrao. I ova sezona mu je bila suvisna. Trebao je kao Savo Pavicevic da se smekerski povuce.

avatar
riquelme
Wednesday, 14.06.2017
22:50

Ma nema tu visoko, nisko... Ako je stoper brz i dobro se postavlja, minimalne su sanse da ispadne. Zato i kazem uvek da ako je deficit sa dobrim stoperima (pricam za jake lige), kao sto jeste poslednjih 2-3 sezone, lepo kupis stopera iz J.Amerike mali ga prevaspitas da ne divlja i imas ozbiljnog stopera. Ili kupis sto je formirano za ozbiljne pare. Tj. posaljes ponudu koja se ne odbija. A sto se nase lige tice ja trenutno ne znam koga bih doveo i da za dzabe hoce da dodje. Posto sam stava da mora da bude sa naseg govornog podrucija... Ali daj Boze, neka bude visoko i neka idu na gol vise.

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 14.06.2017
18:36

Prvo moramo da budemo svesni da cemo mi ovde (na forumima) da kritikujemo bilo koga ko bude igrao u Zvezdi stopera, iz prostog razloga sto Zvezda igra visoko (pogotovo na Rajku) tako da bi i Bonuci ponekad ispao. Samo ne toliko puta kao Lune :-)

avatar
Teddy
Thursday, 08.06.2017
17:48

Kao sto i sam naslov kaze,Zvezda je bila uspesna kada je bilo rada i discipline,a posto toga nije bilo u minuloj sezoni i rezultat je adekvatan tome.Uz ova dva uslova kao takodje neophodne bih dodao, motivaciju ali i inteligenciju koja bi sve prethodno upakovala u jednu nepobedivu masinu.Moramo da gledamo svoju kucu i u svoje dvoriste,a ne da kukamo da su nam oteli titulu koju realno nismo ni zasluzili.Kada je Zvezda bila jaka,na Marakani je padao i Real tada a i sada klub br 1 na svetu ! Podrska za V. Milojevica,jer deluje da moze mnogo toga pozitivnog da donese Zvezdi.NEKA IGRAJU ZVEZDINA DECA !