Zvezda suspendovala Mijailovića!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 29.12.2014.
15:04
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde još jednom je danas dospeo u prvi plan javnosti.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon vesti da je učestvovao u sukobu sa sinom Zvezdana Terzića, Nikola Mijailović je na tapetu zbog sukoba sa Milošem Bosančićem.

Kako je saopšteno iz fudbalskog kluba Crvena zvezda, Mijailović je suspendovn do okončanja disciplinskog postupka.

"Zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na svog saigrača Miloša Bosančića, FK Crvena zvezda je protiv igrača Nikole Mijailovića, Disciplinskoj komisiji podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka."

Do okončanja disciplinskog postupka, FK Crvena zvezda je Nikolu Mijailovića suspendovao, odnosno odredio mu udaljenje sa rada.
", navodi se u saopštenju koje potpisuje Predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović.

Komentarišući ovu vest, Mijailović za MONDO kaže da je suspendovan zbog pretnji.

"Suspendovali su me verovatno zato što mi je pretio Terzićev sin"
, rekao je on i dodao da još nije obavešten o odluci kluba.

"Niko mi nije javio da sam suspendovan. Tu sam u Beogradu i čekam okupljanje tima zakazano za 8. januar", poručio je pomenutom izvoru fudbaler Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Monday, 29.12.2014
16:10

sad bosancic nek ispadne covek i stane na stranu saigraca...nmada ovog terze se svi u ekipi plase osim mijailovica,zato i hoce da ga otera,aj klince i da razumem,ali zasto cute neki stariji igraci?

avatar
kostajnicacz
Monday, 29.12.2014
20:05

uopste ne volim terzica ali zasto mijailovic mora uci u sukob sa bosancicem, ranije sa jovicem i kovacevicem.. kao najiskusniji treba biti primer a ne izvor sukoba

avatar
kostajnicacz
Tuesday, 30.12.2014
13:03

opet kazem da je on kao najstariji trebao da bude primer narocito jovicu ili kovacevicu, mada slazem se i sa tvojom izjavom da posle njegovog odlaska ce sve da se zataska

avatar
Povratak kralja BAN5
Monday, 29.12.2014
21:34

Loši ljudi. Mnogo je loših ljudi u i oko kluba za koji navijaš, a tu je i loša ekonomska situacija iz koje proizilaze mnoge loše stvari.

avatar
ddr16
Monday, 29.12.2014
21:07

ma dobro,to je druga prica skroz,ne gotivim ni ja dzonija zbog nekih stvari,ali ako on ode sve ce da se zataskava,a samo ce da se gomila negativna energija u svlacionici,seti se da su prosle sezone svi gotivili dzonija i da je bio produzena ruka stojanovicu,odlicno se slagao sa svima,a bosancic nije neko kome su strani konflikti,takodje jovica bije glas da ne voli da trenira,to mu je dzoni i prebacivao,kovacevic je takodjen pljuvao novinare i pretio im,znaci svi su tu slicni,nije on nesto gori od njih ali bar sme to da kaze,kad on ode sve ce biti onako kako terza hoce...