Zvezda – Stojanović odlazi (pre)zadovoljan

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 23.06.2014.
10:42
Izvor: Sportske.net

Slaviša Stojanović pakuje kofere, u utorak i definitivno odlazi iz Beograda. U prtljagu samo lepe uspomene, hteo da ostane u Zvezdi?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na korektan način su se rastali Crvena zvezda i Slaviša Stojanović.

U otvorenom razgovoru dojučerašnji strateg crveno-belih je priznao da ne može ponovo da prolazi trnovit put, odlazi kući.

„Rastanak je bio korektan, bio sam totalno otvoren u razgovoru sa čelnicima kluba. Ostvarili smo cilj koji nam je bio postavljen kao imperativ na početku sezone. Drago mi je što smo usrećili mnoge. Put je bio težak i pustio je svoje posledice. Na tom putu nikad nisam bežao od odgovornosti", rekao je Stojanović.

Slovenački stručnjak odlazi sa lepim uspomenama.

„Uspeo sam da u jednom delikatnom trenutku ispunim zadatak, osvojena titula je zahtevala mnogo odricanja i energije. Ostvario sam najveći uspeh u svojoj karijeri do sada. Trofej mi je drag i jako mi je žao što se sve izdešavalo ovako, kada je u pitanju evropa.“, rekao je Slaviša Stojanović koji se vraća u Ljubljanu.

Takođe, Slaviša Stojanović rekao je danas da je želeo da nastavi da radi u Zvezdi, ali da odluka o ostanku nije bila samo njegova.

"Prekinuo sam svoj odmor i došao u Beograd sa željom da nađemo rešenje za aktuelne probleme i popričamo o ciljevima za novu sezonu, ali na žalost u tome nisam bio uspešan. Razloga za moj odlazak ima više, prouzrokovani su mnogo čime i odluka nije isključivo samo moja", izjavio je Stojanović za agenciju Beta.

On se zahvalio svima u klubu i istakao da je ponosan.

"Hvala Crvenoj zvezdi na poverenju u protekloj sezoni, navijačima na fascinantnoj podršci i vetru u ledja koji nas je vodio do cilja, stručnom štabu na saradnji, svim zaposlenima i igračima na vanzemaljskoj energiji. Oni su izneli najveći teret. Ponosan sam što sam bio deo ove priče", rekao je Stojanović.

Iako je osvojila titulu u domaćem prvenstvu, Zvezda neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je u medjuvremenu suspendovana iz evropskih takmičenja na godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke