Zvezda - Stiže 'kvartet' za Evropu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.06.2016.
09:11
Izvor: Sportske.net

Skori početak priprema za novu sezonu u kojoj će Crvena zvezda "napasti" plasman u Ligu šampiona nagoveštava i angažovanje pojačanja u tu svrhu. Na vrata stadiona "Rajko Mitić" kucaju četvorica novih igrača!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predstavnici fudbalskog kluba Crvena zvezda zaduženi za poslove koji se tiču transfera imaće pune ruke posla u narednih nekoliko dana jer se od srede očekuje ulazak u završne pregovore sa četvoricom fudbalera koje Miodrag Božović želi u svom timu.

Crvena zvezda će se najpre pojačati u zadnjoj liniji i u tu svrhu angažovati TROJICU novih igrača, a u završnu fazu uskoro bi trebalo da uđu i pregovori oko angažovanja zamene za Marka Grujića.

Ukoliko sve bude išlo po planu, danas bi na stadionu "Rajko Mitić" trebalo da budu utanačeni transferi levog beka Stefana Miloševića (21) i iskusnog francuskog defanzivca Tomasa Fibela (30), dok bi štoper Milan Mitrović (28) završne pregovore trebalo da obavi u danima koji slede!

Levi bek Spartaka Stefan Milošević u Zvezdi bi trebalo da dobije ulogu zamenika Luisa Ibanjeza, ali bi u slučaju prodaje Argentinca poneo zvanje prve opcije na poziciji levog beka u nastupajućoj sezoni.

Francuz Tomas Fibel nije novost i o tome je pisano tokom prethodnih dana, pa ostaje da dosadašnji član Mordovije utanači odredbe ugovora i parafira saradnju sa crveno-belima.

Pisalo se u prethodnom periodu i o dosadašnjem štoperu Milanu Mitroviću čiji je klub ispao u drugu tursku ligu, pa se očekuje da posle kraćeg odmora i momak ponikao u Zemunu uskoro potpiše za Zvezdu.

Četvrto pojačanje Crvene zvezde u danima koji slede trebalo bi da bude Gabonac Gelor Kanga (25) o čemu smo pisali u utorak OVDE!

Recimo da će Crvena zvezda u danima koji slede započeti zvanične pregovore sa Čukaričkim oko angažovanja reprezentativnog špica Andrije Pavlovića, pa ostaje da se vidi koliko će uspeha imati crveno-beli u tom poslu jer je dobro poznato da napadača "Brđana" žele i neki evropski klubovi.

Kada su odlasci u pitanju, Dušanu Anđelkoviću i Saši Stojanoviću neće biti ponuđeni novi ugovori i oni će od 30. juna biti slobodni u izboru nove sredine, dok će sa Džošuom Parkerom biti postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tisina perhani!
Wednesday, 01.06.2016
17:41

100 stranaca odakle bre

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 01.06.2016
16:44

Kvartet za Evropu u Zvezdu stiže, Liga Šampiona nam je sve bliže.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.06.2016
20:13

Šta će vam toliki štoperi: Stojanović, Rendulić, Mitchel, Pavičević, Edson, Luković + Fibel + Mitrović

avatar
Wednesday, 01.06.2016
15:15

Fibel izgleda kao pojačanje za Evropu, Mitrović donekle, dok su Milošević i Kanga tu da pojaćaju konkurenciju. nZa Evropu Zvezdi treba bolji defanzivni vezni od Le Taleka i dva ofanzivna vezna za klasu kvalitetnija od Srnića i Plavšića. Centralnom delu Zvezdinog veznog reda fali defanziva, brzina i kreacija. nU ofanzivnoj veznoj trojki sigurno bi ŽIVKOVIĆ bio pun pogodak. Dakle, Katai-POJAČANJE (organizator, paker, vođa)-Živković. nTakođe, za Evropu Zvezdi treba i kvalitetniji špic od Vieire i još jedan da se povremenio upari. A. Pavlović to sigurno nije. nSveukupno, za početak ni ovo nije loše.

avatar
Nikola Nikolic
Wednesday, 01.06.2016
15:44

Kanga da pojaca konkurenciju, pa baja je bio startni vezni u Rostovu, drugoj ekipi Rusije. On ako dolazi, dolazi da igra, ne da jaca konkurenciju

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 01.06.2016
14:35

Gledam Jelen Superligu na Areni i znam dosta igraca iz svih klubova,ali ovog iz Spartaka ne znam,takodje ni za ovog Mitrovica nikad nisam cuo.Fibel i Kanga ce biti dobra pojacanja jer ih Grof zna iz Rusije.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.06.2016
20:14

Milošević je bio član u20 reprezentacije koja je svetski prvak.

avatar
dusan1987
Wednesday, 01.06.2016
11:25

i ja ne sumnjam da ce fibel biti los jer ga GROF zna iz RUSIJE, vidi se veliki nedostatak u skauting timu CZ,ako ga uopste imamo, sve koji valjaju GROF je predlozio a cim su terza i blazo birali odmah promasaj, mnogo treba da se poradi na tome

avatar
jv
Wednesday, 01.06.2016
12:37

Jos je neko primetio. Sta ce se desiti za dve, tri sezone, kada Grof ispuca svpja pojacanja? Trebaju nam skauti u zemljama bivse Juge, Bugarskoj, Rumuniji, Madjarskoj i Juznoj Americi, samo tako mozemo da dovodimo jeftine, a dobre igrace.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 01.06.2016
20:14

Bio je Rambo Petković skaut, pa svi znamo kako su prošla ta pojačanja...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 01.06.2016
10:42

pavlovic ako dodje u zvezdu samo ce grejati klupu zna se da ksugo ima prednost

avatar
kizito
Wednesday, 01.06.2016
09:40

Fibel pravo pojacanje pojacanje bez sumnje a mislim da ce se i Kanga ispostaviti kao dobro resenje.Voleo bih da se ova dva transfera sto pre realizuju.Milosevic i Mitrovic su mi nepoznanice.