Zvezda stigla u Belgiju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.07.2014.
14:47
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ekspedicija Crvene zvezde doputovala je danas u Belgiju, gde će narednih dana imati dve jake provere protiv tamišnjih prvoligaša Genka i Mehelena.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle dvočasovnog leta iz Beograda, Zvezdini fudbaleri, na čelu sa trenerom Nenadom Lalatovićem su stigli u Brisel, a onda se uputili u predgrađe Genka, gde su se smestili u hotel "Štimerhajde".

Beogradski crveno-beli će večeras od 18 časova trenirati na stadionu Genka, a već sutra u isto vreme će odmeriti snage sa domaćinom.

Tri dana kasnije, na programu je i duel sa Mehelenom i kako je juče najavio sportski direktor Zvezdan Terzić, od epiloga ove turneje zavisiće i da li će i u kojoj meri uprava kluba raditi na dovođenju još nekih pojačanja do početka domaćeg prvenstva.

Zvezdine rivale od aktuelnih prvotimaca najbiolje poznaje Đorđe Despotović, koji je u Zvezdu ovog leta stigao iz Lokerena, čije je boje branio u prošloj sezoni.

''Genk je tim iz vrha belgijskog fudbala, fizički su spremna ekipa i igraju brz fudbal. Imaju nov stadion, i sigurno je da će mnogo ljudi doći na utakmicu. Imaju dobru publiku, ali to zaista neće biti problem jer se ne radi o navijanju celog stadiona.

Interesantno je takođe da je njihov golman oženjen Srpkinjom i da razume dosta od našeg jezika. Verujem da ćemo biti na visni zadatka i da ćemo pružiti maksimum'',
poručio je Despotović.

I Vukan Savićević očekuje veliki broj gledalaca u sutrašnjem meču, a ono u šta je siguran, jeste da će njegov tim pružiti maksimum na terenu.

''Svesni smo da šef sve vaga i meri, da mnogo toga zavisi od svakog treninga i svake prijateljske utakmice. To je i obaveza više da uvek budemo pravi'', jasan je Savićević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke