Zvezda - Šta je to Terzić rekao, pa porekao?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.07.2014.
17:25
Izvor: Sportske.net

Današnja vest o transferu Bogdana Planića iz OFK Beograda u Crvenu zvezdu mnoge je podsetila na nedavnu izjavu sportskog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića po pitanju prelazaka sa Karaburme na Marakanu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nedugo posle ulaska u rukovodstvo Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je u razgovoru sa novinarima između ostalog istakao i da ovog leta verovatno neće biti dolazaka fudbalera OFK Beograda na Marakanu, ''zbog potencijalnih sumnji u regularnost transfera i negativnih komentara koji mogu da stignu''.

Međutim, nepunih mesec dana posle te Terzićeve izjave, svedoci smo informacije da dosadašnji štoper OFK Beograda Bogdan Planić postaje novi član Crvene zvezde.

Zato se neminovno postavlja pitanje da li se Terzić u međuvremenu predomislio, ili je dolazak Planića samo ''iznuđeno rešenje'', posle čestih i upornih apela novog trenera Nenada Lalatovića da mu je neophodno još nekoliko pojačanja u ekipi.

A ukoliko je ovo pokazatelj da se Terzić više neće obazirati na sumnje i negativne komentare o kojima je govorio krajem juna, možda do kraja prelaznog roka možemo očekivati još neki transfer sa Omladinskog stadiona na Marakanu.

Na primer, Čavrića, koji odavno ne krije da je veliki Zvezdaš...?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke