Zvezda - Šta će biti sa prekobrojnim strancima?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
09:40
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije u utorak kreće u pohod na grupnu fazu Lige šampiona, a sportski sektor uveliko radi na traženju rešenja kako bi se prevazišao problem sa prekobrojnim strancima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija FK Crvena zvezda u ponedeljak kreće put Malte gde izabranike Miodraga Božovića očekuje prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa tamošnjom Valetom.

Crveno-beli su prethodne nedelje u Nion poslali spisak igrača na koje Miodrag Božović računa u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a na njemu se nisu našla imena stranaca kojih Zvezda što pre želi da se otarasi.

Sa predstavnicima Brazilaca Edsona da Silve i Bruna Matosa uveliko se pregovara oko sporazumnog prekida saradnje, a aktuelan je i mnogo puta pominjani Džošua Parker koji je odradio pripreme ali se na njega ne računa.

Pored trojice stranaca na stadionu "Rajko Mitić" trenutno ne računaju ni na dvojicu mladih igrača Miloša Stojanovića i Lazara Tufegdžića pa je odlučeno da dvojac ode na pozajmicu u OFK Beograd.

Ranije je golman Filip Manojlović prosleđen u Bačku na šestomesečnu pozajmicu, a ostaje nam da vidimo šta će biti sa ostalim fudbalerima na koje Miodrag Božović očito ne računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ranko Latinović
Monday, 11.07.2016
13:19

Smatram da ce se uveliko ogresiti o Edsona. Bolje da su ga poslali na pozajmicu, godinu dana, da se prilagodi evropskom fudbalu, pa da su ga vratili. Definitivno je bolji i od Lukovica i od Rendulica, a mislim i od Mitrovica, a Stojanovic bi mogao dosta toga nauciti od snaznog Brazilca. Istina, napravio je momak nekoliko krupnih gresaka, ali... koliko ih je Lune napravio, pa opet igra? Nesto tu smrdi....

avatar
RAPHAEL
Monday, 11.07.2016
17:05

Možda mu noge smrde...mislim da je to :D

avatar
Toni Kroos
Monday, 11.07.2016
11:10

Manojlovic se vraca u januaru kao rezervni golman a od sledece sezone pocinje kao prvi golman,slicno kao sto je i Rajko bio zamena za Bajka..

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 11.07.2016
10:49

Već određeno vreme uveliko se vode pregovori za sporazuman raskid ugovora sa Matošem, Parkerom i Edsonom.

avatar
CZYNWA
Monday, 11.07.2016
09:55

Potpisujem da je mali Stojanovic bolji od: Lukovica, Micela, pa i Mitrovica o kome se pise !