Zvezda - Šta će biti sa Donaldom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.12.2016.
15:07
Izvor: Sportske.net, Blic

Za odličnog vezistu jesenja sezona je završena, s obzirom da zbog kartona nema pravo nastupa u Surdulici. Hoćemo li ga i na proleće gledati u Zvezdinom dresu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle jutrošnjih spekulacija oko mogućeg odlaska trenera Miodraga Božovića na kraju prvog dela sezone, još jedna vest zabrinula je navijače Crvene zvezde.

Naime, jedan od najboljih Zvezdinih fudbalera u proteklom periodu, Holanđanin Mičel Donald, nije mogao da potvrdi da će i na proleće igrati u crveno-belom dresu.

Za njega su pojedini klubovi već pokazali interesovanje, pominjao se čak i zagrebački Dinamo, ali će tek tokom zimske pauze da se zna nešto konkretnije o svemu tome.

Iako bi brojni Zvezdini navijači želeli da Donalda i dalje gledaju na terenu Marakane, on nije mogao da im to obeća u izjavi za ''Blic''.

''Čuo sam za interesovajne drugih klubova, ali nije bilo zvanične ponude. Trenutno sam fokusiran na Zvezdu i na to kako da nastavimo seriju dobrih rezultat i posle pauze.

S druge strane, ne znam kako će se odvijati stvari u zimskom prelaznom roku, ne želim ništa da obećavam'', izjavio je Donald.

Podsetimo, Donald je na Marakanu došao pre godinu i po, najpre na pozajmicu iz Mordovije, a onda je sa Zvezda otkupila njegov ugovor, s obzirom na odličan utisak koji je ostavio u proteklom periodu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 12.12.2016
18:56

Ako pukne ponuda od 2 miliona evra i vise,tesko da cemo ga zadrzati,nazalost.

avatar
Povratak kralja #47
Monday, 12.12.2016
18:47

Sigurno neće da obeća da će otići i da sebi navuče gnev navijača ali realno on je došao u zvezdu za dobru platu koju više ne dobija redovno i za ogromne bonuse za ulazak u LŠ, a sada mu je već jasno da tih bonusa nikad videti neće u zvezdi. Verovatno je i ukapirao da ne napreduje igrajući nameštene utakmice i sigurno vam to neće reći ali razočaran u Terzićevu priču jedva čeka da ode, ne baš kao Mouče i Vieira ali želi.