Zvezda šokirana u 97. minutu, hoće li Brodarac u Ligu šampiona?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2017.
20:26
Izvor: Sportske.net

Postaje sve zanimljivije u Omladinskoj ligi Srbije, čiji će pobednik imati priliku da se domogne i omladinske Lige šampiona.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, u prethodne dve sezone titule su osvajale ekipe Rada i Čukaričkog, ali ni jedni ni drugi nisu uspeli da se duže zadrže u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nedavno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio da crveno-beli ovog proleća imaju cilj osvajanje titule i u Omladinskoj ligi, kako bi njeni brojni talentovani igrači dobili priliku i da zaigraju u evropskoj eliti.

Međutim, posle 20 odigranih kola, na tabeli Omladinske lige Srbije vodi Brodarac sa 49 bodova, tri više od Crvene zvezde i pet od Partizana.

Ovog vikenda odigran je derbi meč dve vodeće ekipe, bilo je mnogo uzbuđenja, a Brodarac je golom iz penala u 97. minutu izborio konačnih 1:1 protiv Crvene zvezde. Prethodno je, već u 10. minutu, Cvetković doneo prednost crveno-belima.

Na zvaničnom sajtu Crvene zvezde podsećaju da je glavni arbitar ''prethodno pokazao da će se igrati dodatnih pet minuta''.

Brodarac: Mihailović, Đurić, Joković, Peličić (od 73' Obrenović), Lambulić, Kojić, Dražić (od 76' Stjepanović), Lukić, Babović (od 60' Markišić), Toševski (od 78' Marjanović), Bjelobrk.

Crvena zvezda: Savić, Mitrev, Terzić, Rakić (od 60' Stanojev), Stojić, Račić, Cvetković, Ilić, Romanić (od 95' Stojanović), Nikolić (od 54' Joveljić), Adžić (od 73' Jokić).

Inače, Zvezda i Brodarac su se sastali i u kadetskoj konkurenciji, gde dileme nije bilo - Zvezda je slavila sa 6:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 19.03.2017
21:51

Ова утакмица је велика срамота за српски фудбал.

avatar
Djole Djokic
Sunday, 19.03.2017
21:50

Zvezdaš sam, ali bravo Brodarac, volim taj tim.