"Zvezda" smenila Zagorčića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.10.2015.
23:17
Izvor: Sportske.net

Treneru fudbalera Vojvodine Zlatomiru Zagorčiću mogao bi da bude uručen otkaz nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde što je i sam potvrdio novinarima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine doživeli su težak poraz u odloženom susretu 13. kola Superlige Srbije zbog čega bi ceh mogao da plati trener Zlatomir Zagorčić.

Uoči duela Crvene zvezde i Vojvodine mediji su objavili da je trener Novosađana dobio ultimatum Uprave da mora da pobedi Zvezdu i Voždovac u sledećem kolu, što je on potvrdio.

"Tačno je da sam dobio ultimatum, to je bilo pre dva dana. Sešću sa Upravom i videćemo šta će biti. U velikom smo bodovnom zaostatku za ekipama u vrhu, ali smo odigrali mnogo utakmica u kratkom periodu, a ovi igrači nisu naučeni na takav ritam" kazao je Zagorčić.

Vojvodina je odlično otvorila novu sezonu, stigla je na korak od plasmana u grupnu fazu Lige Evrope da bi nakon ispadanja od Viktorije iz Plzenja "kola krenula nizbrdo".

"Kada se uđe u krizu, iz nje se teško izlazi. Imali smo svoje šanse, koje nismo iskoristili i možda bi sve bilo drugačije, ali ovog puta nam se nije dalo" dodao je Zagorčić.

Fudbaleri Vojvodine upisali su tri poraza na poslednje četiri utakmice i vrlo je verovatno da će predstojeći okršaj sa Voždovcem biti poslednja šansa za Zlatomira Zagoričića da sačuva posao.

Novosadski superligaš nalazi se na sedmoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova, 18 manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu a sedam u odnosu na čačanski Borac koji trenutno drži drugu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 22.10.2015
16:36

Bio bi red da sam da ostavku jer nije sposoban da izvuče ekipu iz loših rezultata i loše igre nije poraz smak sveta ali igra protiv radničkog jeste

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Thursday, 22.10.2015
08:41

Cemu ovi znaci navoda? Je l' to i OFK preimenovan, a da mi ne znamo? :-D

avatar
Volem Vosu
Thursday, 22.10.2015
02:06

Pa kad forsiras Marka NeSportskiZivot Kordica, HteoBihDaPostanemIgrac Palocevica,ne znas za Lakicevica,Perica,Stamenica,ne stavis Ivanica na klupu da ohladi glavu...tako ti to biva.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Thursday, 22.10.2015
13:47

Da znas da Lakicevic nista slabije ne bi odigrao u odbrani od Vasilica, jbg.