Zvezda slavila "s one strane Drine"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
19:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Borac u Banjaluci rezultatom 1:2 (1:2) u okviru prijateljskog susreta zakazanog u vreme pauze u domaćim šampionatima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Šampion Srbije gostovao je danas u Banjaluci ekipi Borca sa kojom je odmerio snage u prijateljskom meču koji je odigran pred oko 5.000 navijača.

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su rezultatom 1:2 (1:2) a odluka o pobedniku i svi golovi pali su u prvih 45. minuta.

Golove pogledajte OVDE!

Borac - Avdukić, Bečalić, Žarić, Jevtić, Kostić, Grujić, Žeravica, Žižović, Ilić, Subić. Stokić

Crvena zvezda - Kahriman, Mijalilović, Planić, Lazović, P. Đorđević, Ristić, Gogić, Katai, Savićević, Gavrić, Depostović

Uprkos najavama da će današnjem meču prisustvovati više od 9.000 navijača stadion je posetilo nešto više od 5.000 ljubitelja fudbala a najvatreniji navijači domaćeg tima bojkotovali su susret jer smatraju da se radi o "predizbornom triku" tamošnje vlasti.

Šampion Srbije nastupio je u kombinovanom sastavu ali je i takav bio prevliki zalogaj za domaći tim koji je kapitulirao već posle 12 minuta igre.

Odbijena lopta završila je na nozi Mihajla Ristića koji preciznim udarcem po zemlji gađa u okvir gola a golman Asmir Avdukić nespretno interveniše i prima gol.

Posle primljenog gola Borac preuzima inicijativu i u nekoliko navrata preti Kahrimanu koji je u tim trenucima bio na visini zadatka, onda u završnici poluvremena Đorđe Despotović koristi upotrebljiv centaršut Darka Lazovića i glavom postiže drugi gol za Zvezdu.

Pre odlaska na odmor domaći su stigli do prvog gola, ali se ispostavilo da je Ivan Kostić samo ublažio poraz pošto u drugom delu igre nije bilo golova.

Današnju utakmicu obeležila je i sjajna podrška koju su imali fudbaleri gostujućeg tima pošto su "Delije" napunile "sever" i priredile lep ambijent.

Šampion Srbije narednu utakmicu u šampionatu igra protiv "večitog rivala" 18. oktobra na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke