Zvezda ''sklapa mozaik'' za Evropu - Donald produžio ugovor!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
15:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U senci ''rata saopštenjima'', jedna vest koja bi mogla da obraduje Zvezdine navijače.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Samo dva meseca je ostalo do izlaska naših najboljih klubova na evropsku scenu i umesto da tema bude formiranje timova za sledeću sezonu i najave potencijalnih transfera, ovih nedelja smo svedoci sve glasnijih optužbi sa jedne na drugu stranu Topčiderskog brda.

U senci svega toga, ipak se pojavila i jedna vest na pomenutu temu.

Naime, kako je preneo ''Mondo'', Crvena zvezda je produžila ugovor sa holandskim vezistom Mičelom Donaldom do juna 2018. godine.

O čemu se, zapravo, radi?

Klub iz Ljutice Bogdana iskoristo je klauzulu u ugovoru da produži saradnju sa Donaldom, ali pomenuti izvor navodi da ne postoji precizno određena cena po kojoj bi ovaj fudbaler mogao da napusti klub.

Podsetimo, i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je posle razgovora sa tadašnjim trenerom Božovićem došao do zaključka da su se Donald i Le Talek možda već zasitili u Zvezdi i da strance ne bi trealo zadržavati duže od jedne sezone.

Ipak, u međuvremenu je na mesto šefa struke došao Boško Đurovski, pa sada na Marakani možda i drugačije razmišljaju kada su stranci u pitanju...

Bilo kako bilo, ovo samo po sebi ne znači da će Donald zaista i ostati u Zvezdi još godinu dana, ali crveno-beli bi mogli da očekuju određenu zaradu ako Holanđanin ovog leta napusti Marakanu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Monday, 15.05.2017
16:29

Dosao Bosko Djurovski, jos jedna marioneta u nizu. Je l vi primecujete da se u igri Zvezde nista ne menja vec 10 godina? Jedino je Prosinecki nesto pokusao ali za takvu igru nije imao kvalitetne igrace..

avatar
Monday, 15.05.2017
21:02

I meni se čini da se u zadnjih 10 godina ništa ne menja bez obzira ko bio na klupi. Ovo znači da neko vlada iz senke a nosioci formalnih uloga su samo figure. Posebno u igri odbrane. Ni dva trenera koji su kao igrači bili štoperi, ništa ne uradiše. Evo, sada je na klupi bivši bek, pa da vidimo hoće li on zaustaviti epidemiju blesavih golova...

avatar
LoleRava
Tuesday, 16.05.2017
02:11

Pa slusaj mislim da je tvoja poslednja recenica rekla sve,specijalno u njegovo vreme,tanki su to igraci bili da bi mogli da isprate sve,a ujedno to ti je i odgovor na sve do sad,ali mislim prosto je ,radi se bez plana zarad rezultata iako nista nece na silu i iz godine u godinu imaju dokaz,ali oni opet teraju isto i tako u nedogled a i kraj mu se ne nazire nazalost.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 15.05.2017
15:37

Ce bude neka festa kad opet na leto ispadnu u sezoni kupanja? Ipak deset godina od neigranja u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja nije mala stvar, treba se to proslavi na adekvatan nacin.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 15.05.2017
16:14

ispali ste gol niste dali,prestani da se vracas u proslost,to sto smo mi osvojili mozete samo da sanjate,dzabe pokusavas da ispadnes zanimljiv

avatar
Loris Karius
Monday, 15.05.2017
18:39

Druže pa vi se vraćate u daleku prošlost da bi mogli nekako da odbranite lošu igru Crvene zvezde... Nama se u Evropi desi jedna loše sezona u 4 godine. Mada mislim da i o toj prošlosti i o tom šampionatu Evrope nemaš dovoljno godina ni da pričaš. A za tvoj nick Vidić već sam ti jednom rekao,fudbaler odličan ali kao čovek je nula.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 15.05.2017
16:56

@ paok da prosli smo,igrali 6 utakmica i ispali nesrecno od Ludogoreca,dok ste vi odmah ispali gol dali niste

avatar
paok
Monday, 15.05.2017
16:47

Da ispali smo, jel ste vi prosli mozda.