Zvezda se sprema za Đurđevdan na krovu

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.05.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri aktuelnog šampiona odlično znaju koliko bi đurđevdanski trijumf značio svom Zvezdašima, pa će učiniti sve da im predstojeći praznik učine još lepšim.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Na tu temu je za klupski sajt danas govorio desni bek Crvene zvezde Marko Petković.

On je najpre istakao to što će za sledeću utakmicu protiv Voždovca ekipa aktuelnog šampiona imati nedelju dana za pripremu, pa je uveren da će crveno-beli povratiti svežinu posle napornog ritma utakmica u proteklih par nedelja.

''Proteklih desetak dana zaista bilo pakleno, a sada na miru možemo da se pripremimo za gostovanje na krovu. Posebnu težinu za nas taj meč nosi i zato što se igra na Đurđevdan. Svi znamo koliko je taj datum značajan za sve Zvezdaše i zato ih pozivam da nas podrže i da uz praznik, ako sve bude kako treba, proslavimo i pobedu'', izjavio je Petković.

On je zahvalio navijačima na velikoj podršci u utakmici sa Vojvodinom, kada ih se na ''Rajku Mitiću'' okupilo blizu 17.000 i izrazio nadu da će i u narednim mečevima do kraja sezone ''Delije'' u velikom broju podržavati ekipu Miodraga Božovića.

Utakmica sa Vojvodinom je iza beogradskih crveno-belih, pitanje pobednika je posle velike borbe rešeno tek u finišu, a Petković ističe da je Zvezdin trijumf protiv ''Lala'' u potpunosti zaslužen.

''Vojvodina je bila tvrd orah, ali smo bili strpljivi i slomili njihov otpor u drugom poluvremenu. Čini mi se da nismo dovoljno dobro ušli u utakmicu, dosta je pritiska pred svaki meč sada kako se bliži kraj šampionata, ali uspešno smo izašli na kraj sa tim. Imali smo veliki broj šansi, morao je neki udarac da uđe u gol'', zaključio je Petković.

Podsetimo, utakmica između Voždovca i Crvene zvezde na programu je u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
reddevils
Tuesday, 02.05.2017
14:55

Zvezda - Vojvodina, besplatan ulaz 17.000 ljudi...toliko o kvalitetu naseg fudbala