Zvezda se oglasila: "Čemu pompa oko Đurovića?"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
13:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović preneo je stav kluba po pitanju prelaska omladinca Lazara Đurovića u redove Čukaričkog.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Izdanak Zvezdine omladinske škole Lazar Đurović (18) napustio je klub iz Ljutice Bogdana i preselio se na Banovo Brdo, sledeći tako poteze Slavoljuba Srnića, Filipa Stojkovića i Luke Markovića.

Činjenica da je najbolji strelac omladinske lige odbio da potpiše profesionalni ugovor sa klubom u kojem je ponikao očigledno nije previše uzrujala čelnike Crvene zvezde o čemu svedoči i izajava predsednika Svetozara Mijailovića.

"Pažnja koja je u delu fudbalske javnosti posvećena takozvanom „slučaju Đurović“ je apsolutno preterana i nezaslužena. Nezaslužena s obzirom na kvalitete igrača o kojem govorimo. Crvena zvezda u svojim redovima ima mnogo talentovanije dece na koju je fokusirana i sa kojima želi da gradi pobedničku i šampionsku budućnost" kazao je Mijailović.

Lazar Đurović igra na poziciji napadača a u jesenjem delu sezone postigao je 22 gola za crveno-bele što očigledno nije potvrda kvaliteta, barem tako misle u Zvezdi.

"Radi se o igraču koji nije reprezentativac ni u jednoj selekciji, koga trener Lalatović ne vidi ni blizu prvog tima i koji trenutno nema kvalitet da bi ispunio kriterijume Crvene zvezde. Zato još jednom ističem da se klub kao što je Crvena zvezda neće osvrtati na odlazak igrača koji nije ni bio deo planova za budućnost" istakao je Mijailović.

Crvena zvezda i njen predsednik poželeli su svom bivšem igraču sve najbolje u daljem toku karijere a na Lazaru Đuroviću je da u dresu Čukaričkog dokaže da su crveno-beli napravili grešku što ga nisu zadržali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
drzavni projekat ope
Wednesday, 18.02.2015
14:43

Sta ce im Djurovic kada imaju Falkaa koji daje po 1 gol godisnje.