Zvezda se odrekla štopera a on rešeta u novom klubu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.05.2016.
18:15
Izvor: Sportske.net

Senegalski internacionalac Mamadu Mbođ nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Žalgirisa, pa je tako na dan kada njegova voljena Zvezda slavi titulu golom doneo trijumf šampionu Litvanije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Simpatični mladić iz Senegala koji je svojom posvećenošću Crvenoj zvezdi zadobio simpatije "Delija" nagrađen je za svoju dobrotu u klubu kojem se priključio pre samo nekoliko meseci.

Bivši štoper Crvene zvezde Mamadu Mbođ pruža sjajne partije u Litvaniji gde sa svojim Žalgirisom vodi bitku za odbranu trofeja.

Pre samo nedelju dana Žalgiris je pobedom nad Trakaijem stigao do trofeja u nacionalnom Kupu, a ekipa je danas u okviru 12. kola A Lige savladala Atlantas minimalnim rezultatom.

Strelac jedinog gola u trijumfu Žalgirisa bio je upravo Mamadu Mbođ u 19. minutu susreta. Senegalac je bio najviši u skoku posle prekida i glavom smestio loptu iza leđa golmana Atlantasa.

Verovali ili ne, Mamadu Mbođ se današnjim golom izjednačio na vrhu liste klupskih strelaca sa bosanskohercegovačkim internacionalcem Bahrudinom Atajićem pošto su obojica do sada postigli po 4 gola.

Žalgiris je trenutno drugoplasirani tim litvanskog šampionata sa bodom manje i utakmicom više od vodećeg Trakaija, a ekipa iz Viljnusa će u julu igrati kvalifikacije za Ligu šampiona i biće jedan od potencijalnih rivala Crvene zvezde u drugom kolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke