Zvezda se odrekla raspucanog napadača!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.12.2015.
17:40
Izvor: Sportske.net

Lider na tabeli Superlige Srbije rešio je da pre početka zimskog prelaznog roka počne skraćivanjem platnog spiska zbog čega je raspucanom napadaču Đorđu Despotoviću data sloboda u izboru nove sredine.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Predstavnici najtrofejnijeg fudbalskog kluba u zemlji nedavno su najavili da za napadače Đorđa Despotovića i Džošuu Parkera neće biti mesta u timu tokom prolećnog dela sezone.

Momci koji su u prethodnom periodu kao pozajmljeni igrači vicešampiona Srbije igrali u Škotskoj i Kazahstanu trebalo je da se vrate u klub po završetku jesenjeg dela sezone ali je, barem za jednog od njih, epizoda u Crvenoj zvezdi završena.

Bivši fudbaler Spartaka i Lokerena Đorđe Despotović dobio je odrešene ruke u izboru nove sredine pošto je klubu iz Ljutice Bogdana oprostio dugovanja.

Portal "mozzartsport" prenosi da je u pitanju suma od 30.000 evra što znači da se Zvezda odrekla Despotovića sa mizernu svotu novca koju je dugovala svom igraču.

Podsećamo da je Đorđe Despotović od februara tekuće godine nastupao za Žetisu, a u julu je prešao u Kairat za koji postigao devet golova i izrastao u drugog strelca kazahstanskog šampionata.

Ostaje da se vidi u kome klubu će Đorđe Despotović nastaviti karijeru, a Crvena zvezda je posle svega skratila platni spisak i sprečila mogućnost pristizanja još jedne tužbe.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 02.12.2015
12:05

U ovoj Zvezdi Despotovic nema mesta ni u drugom timu. Stvara se evropska Zvezda, a onaj mali moze samo da balavi.

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 02.12.2015
00:02

Zvezda zeli da dovede igrace na 4 pozicije i sa vecinom vec pocela pregovore. Prvo stoper, prva opcija je Esteban Saveljic ( gledao sam momka par utaknica i mnogo mi se svidja kako igra, dobra igra glavom i rijetko grijesi ) a druga Aleksandar Sedlar ( takodje nije los igrac, brz,rijetko grijesi i dobro prati igru ali bi vise volio Saveljica ). Onda desni bek Filip Stojkovic ( kao alternativa Petkovicu ali ako cemo iskreno nije on bas toliko bolji od Petkovica, tu su negdje ) kao druga opcija Farkas iz Spartaka ( bas zbog toga sam ga gledao u nedjelju protiv Partizana i iskreno lik je prosjek, nista bolji od Cvjetkovica a takav nam ne treba ). Vezni La Tallek ( stvarno ne znam kako igra ovaj momak kazu da je dobar u defanzivi ali dobro poznaje Donalda pa mislim da bi se dobro uklopio ) a opcija je i Slavoljub Srnic ( svidja mi se njegov stil igre, u svakom momentu ima rjesenje za loptu ali bi opet vise volio Francuza ). I napadac Sporar iz Olimpije ( kazu da nije los ali mi tu imamo Vieiru i potreban je neki kao zamjena, Jovic nam ode a Sikimic realno nema kvalitet, a on je skup za to ) i ima alternativu Vujaklija ( moja velika zelja, snazan u duelu, dobar udarac i glavom i nogom... ). Ovo vjerovatno znaci da nazalost prodajemo Grujica ali sta ces moramo od necega zivjeti. A jos sam nacuo da planiramo poceti pregovore sa Cupicem ( ne znam sta ce nam, Kahriman sasvim solidno brani a imamo i malog Manojlovica ) i Gacinovicem ( ne znam sta ce nam, ovo kazem ne zato sto mislim da su Plavsic,Srnic i Matos bolji od njega,naprotiv, nego zato sto su nam te pozicije najbolje popunjene a ni on nije lud da dodje tek je otisao u Njemacu i tamo igra )

avatar
Ginola
Wednesday, 02.12.2015
01:43

Vujaklija je i veliki navijac Zvezde. :) Iskreno bih voleo njega da vidim u Zvezdi,pratio sam ga u Novom Sadu...Zbog nesuglasice sa Milinkovicem nije napravio nista u Spartaku.

avatar
thekrcun
Wednesday, 02.12.2015
03:09

Svaki prelazni rok,dovede se sijaset igraca,a dugovi sve veci. Moj prijatelju,mani se ti fudbala..

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 01.12.2015
19:49

Jesu uzeli taj milion što su nudili?Kako nisu?Možda uplate naknadno iako nemaju obavezu kao SA za Bobija...kakvi Baroni.

avatar
cholic
Tuesday, 01.12.2015
20:19

Na koji milion od tri koja su nudili mislis!?

avatar
Tuesday, 01.12.2015
22:34

na srednji naravno

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 01.12.2015
19:27

i za 6 meseci stize tuzba...:) a izgubili minimum milion evra koliko su mogli da uzmi, tj neko je to uzeo ali u svoj dzep...

avatar
Tuesday, 01.12.2015
18:45

kome treba strelac kad je titula garantovana pre pocetka ??? u Shala-Mala ligi moze da igra ko hoce , Evrope ih ne zanima u praksi , samo u najavama ... jednostavno , ima se - moze se na SNS loze se ...

avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 01.12.2015
22:57

U pravu si sve.