Zvezda se nećka oko Kaluđerovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.12.2014.
10:15
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije prinuđen je da u zimskom prelaznom roku angažuje barem jednog kvalitetnog napadača kako bi jesenja boljka bila izlečena. Andrija Kaluđerović je slobodan i voljan da ponovo obuče crveno-belo ali ga iz Zvezde za sada ne zovu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najbolji strelac Jelen Superlige Andrija Kaluđerović okarakterisan je kao jedno od pojačanja koje bi moglo da reši probleme Crvene zvezde koji se tiču neefikasnosti.

Sa svega 18 postignutih golova u jesenjem delu tekuće sezone Zvezda zauzima 9. poziciju na tabeli najneefikasnijih ekipa a tokom januara će ostati i bez Đorđa Rakića.

U takvoj konstelaciji stvari crveno-beli moraju da traže rešenje u špicu napada a Andrija Kaluđerović deluje kao neko ko bi mogao da pomogne svom bivšem timu.

Bivši fudbaler OFK Beograda, Rada, Vojvodine i Crvene zvezde proveo je jesenji deo sezone u švajcarskom Tunu gde se nije naigrao pa će mu u zimskom prelaznom roku biti omogućeno da promeni sredinu.

Iz Ljutice Bogdana za sada nema poziva za srpskog internacionalca koji je crveno-beli dres nosio godinu i po dana i za to vreme postigao 19 golova na 43 utakmice.

Ukoliko Crvena zvezda ne pokaže inicijativu da angažuje Kaluđerovića izvesno je da će popularni AK99 prihvatiti neku drugu od ponuda koje polako pristižu na njegovu adresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Thursday, 25.12.2014
11:22

Kakav bre Kaluđerović . Imaju takvog Despotovića . Naći nekog kvalitetnog , a to sigurno nije Kaluđerović.