Zvezda se ne nada Jovanoviću

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.08.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net

Nakon odluke Mirčee Lučeskua da "precrta" Vukašina Jovanovića sa spiska prvotimaca pojavila se nada da bi Crvena zvezda mogla da ga vrati ali od toga izgleda nema ništa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Srpski internacionalac Vukašin Jovanović neće moći da računa na mesto u ekipi Zenita tokom predstojeće sezone zbog čega se na stadionu "Rajko Mitić" pojavila nada da bi mladi štoper mogao da se vrati u Crvenu zvezdu.

Jasno je da Zenit posle samo nekoliko meseci od kupovine mladog i talentovanog igrača nije spreman da ga proda već prosledi na pozajmicu, ali se čini da ni od toga u datom momentu neće biti ništa.

"Od toga nema ništa. Mislim da ga Zenit neće pustiti" poruka je trenera Crvene zvezde Miodraga Božovića.

Vukašin Jovanović se početkom februara tekuće godine priključio Zenitu ali je prema dogovoru prekomandovan u B tim uz obećanje da će na startu nove sezone konkurisati za mesto u startnoj postavi.

Član zlatne generacije "Orlića" sa ruskim sastavom ima ugovor do 2020. godine pa ostaje da se vidi gde bi Zenit mogao da ga pošalje na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 09.08.2016
22:41

Hteo Zenit da ga pusti ili ne, mislim da Jovanović ne bi hteo da se vrati. Nije imao zagarantovano mesto dok je bio Zvezdin igrač, zašto bi sada mislio da će biti drugačije?

avatar
Tuesday, 09.08.2016
22:05

ZVEZDA JE U CAJTNOTU! Sasuolo će kazniti svaku grešku ove truljave odbrane i jalovog otvaranja. Latini su to... I šta sad? UNUTRAŠNJE REZERVE: Cvetković u gostima, Petković kod kuće. Ristić i Milošević, pa ko se bolje pokaže. ŠTOPERI: Fibel ili Rendulić i jedan niski štoper, možda LE TALEK. Ispred odbrane obavezno LUKOVIĆ kao levi defanzivni vezni jer je on to igrao u Italiji a i poznaje Italijane... A ove cinculaže o Jovanoviću me u ovom tzrenutku ne interesuju. SREĆNO!!!

avatar
CZBG1991
Tuesday, 09.08.2016
21:44

Šteta... Ostaje nam ova spora odbrana