Zvezda savladala Radnički, Orlandićev prvenac

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.02.2015.
21:32
Izvor: Sportske.net

Voleli bi navijači Crvene zvezde da su ovakav naslov mogli da pročitaju nakon duela u Nišu ali se zapravo radi o trijumfu kombinovanog sastava nad obrenovačkim Radničkim.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kombinovani sastav Crvene zvezde savladao je u utorak ekipu Radničkog iz Obrenovca rezultatom 2:0 (0:0) u duelu koji je organizovan kako bi momci koji nisu nastupili u Nišu dobili priliku da igraju.

Izabranici Nenada Lalatovića bili su dominantni u odnosu na rivala tokom svih 90 minuta ali su utakmicu prelomili sredinom drugog poluvremena za svega dva minuta.

Najpre je crnogorski internacionalac Petar Orlandić doveo crveno-bele u vođstvo nakon centaršuta Danijela Avramovskog a minut kasnije Marko Mijailović je postavio konačan rezultat.

Pogodak koji je Petar Orlandić postigao u 68. minutu igre bio je prvi za bivšeg napadača Zete od dolaska u Zvezdu a imajući u vidu kako su Parker i Jović odigrali u Nišu ne treba isključiti mogućnost da već u Jagodini Lalatović izvuče "džokera".

Crvena zvezda - Kahriman (Trkulja), M. Mijailović, M. Stojanović, Mbođ, S. Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami, Orlandić

Radnički Obrenovac - Dikić, Ranđelović, Cikuš, Trajković, Srećković, Abazi, Jevremović, Todić, Lečić, Despotović, Stojković

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Tuesday, 24.02.2015
22:43

Treba dati priliku i ovom Orlanduci i Salamiju, Ristic MORA da igra prvu postavu posto smo isterali Dzonija beka nemamo, tako da moramo da furamo sa ovim Andjelkovicem, Gavrica ne treba ni komentarisati.

avatar
C. Zvezda je Srbija
Tuesday, 24.02.2015
23:36

Kako nemamo beka? Zar si zaboravio Stefana Djordjevica? U pravu si za Ristica jer on bi morao da bude starter, a ne treba zaboraviti ni grujica jer oni donose zivost i brzinu u veznom redu sto sa Bosancicem i Stojanovicem nemamao. Zivela nasa Zvezda i nasa majka Srbija.

avatar
ddr16
Wednesday, 25.02.2015
02:26

nisam video jos orlandica,ali ovog salamija drzati dalje od prvotimaca,on i gavric su tu negde,cak ako nije gavric bolji za nijansu,ono sto sam gledao na pripremama ne lici ni na sta,salami zna samo da trci,a loptu kao da u zivotu nije video...

avatar
Kladionicar BAN 40
Wednesday, 25.02.2015
00:56

Primetio sam da je njegovo ime na platnom spisku Zvezde, ne i da IGRA kod nas.. Nije bas realno da igraju i Grujic i Ristic ali bi barem jedan morao da igra u prvoj postavi i to ne zbgo svoje mladosti nego jednostavno jer nemamo boljeg.. Zivela, zivela samo ne znam dokle sa ovim upravama.