Zvezda - Sastanak u ministarstvu zbog problema sa strujom!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.11.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić obavestio je javnost da će duel sa Metalcem biti odigran u predviđenom terminu, ali će zbog problema sa dugom za struju u ponedeljak biti obavljen sastanak sa ministrom energetike.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Drugi put u istoj sedmici na stadionu "Rajko Mitić" isključena je struja, zbog čega je pod znak pitanja dovedeno odigravanje utakmice 17. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca.

Trener Miodrag Božović u petak je u svečanoj loži održao konferenciju za medije pošto u medija centru nije bilo uslova za rad, a tokom popodneva oglasio se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Prvi operativac Crvene zvezde obavestio je navijače da će sutrašnja utakmica sa Metalcem biti odigrana u predviđenom terminu (18.00) pošto je EPS uvažio molbu najtrofejnijeg srpskog kluba.

"FK Crvena zvezda ima višegodišnji dug za električnu energiju i zbog toga je danas na našem stadionu isključena struja. EPS je na molbu FK Crvena zvezda uključio struju na stadionu 'Rajko Mitić', a sve s ciljem kako bi se sutrašnja utakmica odigrala u predviđenom terminu" rekao je Terzić.

Početkom nedelje EPS je prvi put isključio električnu energiju na stadionu "Rajko Mitić", da bi potom bio potpisan ugovor o reprogramu koji u Zvezdi nisu ispoštovali pa je usledila nova retorzivna mera.

Zbog nagomilanih dugova i problema koje oni stvaraju predstavnici Crvene zvezde u ponedeljak će se sastati sa ministrom energetike ne bi li našli valjano rešenje.

"FK Crvena zvezda je svestan da se račun za električnu energiju mora platiti, ali tražimo način na koji se to može realizovati. Zbog toga će se u ponedeljak, u kabinetu ministra energetike održati sastanak između rukovodstva FK Crvena zvezda i rukovodstva EPS, da bi se kroz razgovor došlo do realnog i održivog rešenja ovog problema koji postoji već godinama unazad" dodao je Terzić.

Ostaje nam da vidimo na koji način će predstavnici Crvene zvezde i Elektroprivrede Srbije rešiti problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Saturday, 07.11.2015
13:10
avatar
Velibor Nedić
Saturday, 07.11.2015
11:37

mogu li i ja na sastanak u mimistarstvo...imam nekih problemčića sa strujom

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.11.2015
00:55

Ma nista niste napravili ako se ne zakaze ponocna sednica vlade. Pazi, ministarstvo se bakce sa dugovanjima jednog fudbalskog kluba...!!!??? Ali, ko sme da sprovede pravila protiv mezimice? A zamisli, sasvim slucajno ministar je eks (satro eks) clan UO FK-a. I obavezno avion da posaljete da ih preveze od Marakane do ministarstva i to licno Slavisa da pilotira. Pa nama bre Dzibuti nije ravan.

avatar
Saturday, 07.11.2015
00:02

mi smo komedija od drzave exexexex :D samo kod nas mogu ovakve stvari da se desavaju,to je strasno xD katastrofa xD treba lepo katanac i svi igraci slobodni da traze novi klub i to je to,krene se od zanje lige kao Glazgov Renzersi,nema druge,ovako ne moze xD

avatar
Zvezda 91
Saturday, 07.11.2015
01:17

Srbija nije Skotska a Rendzers nije Zvezda. Nadam se da sam ti pojasnio.

avatar
Sunday, 08.11.2015
14:55

Zvezda nije ni blizu Rendzersa a tek nasa drzava nije ni blizu neke manje razvijenije drzave nego sto je Skotska xD

avatar
Vanja Grubač
Friday, 06.11.2015
20:33

Ovo je tragikomedija...Zamišljam situaciju gde mnogobrojni gradjani zakazuhu sastanak u ministarstvu energetike(kod člana uprave posrnulog giganta) i kroz razgovor pokušavaju da pronadju održivo rešenje za problem koji postoji godinama...čekaj pa ko može da ne plati struju godinama?Pa isključenje ide za 50 evra u roku od odmah a ovi se bahate i igraju noćne utakmice godinama za kobajagi navijače iz unutrašnjosti.A sada su kao brižni,žele da plate..Majstore ne voze se onakvi automobili,ne daju se premije ,ne dovodi se 49 igrača po prelaznom roku a duguješ na sve strane.Nemam iluziju da se neće naći održivo rešenje za problem koji postoji godinama,jer je pre samo koju nedelju taj dug bio milion evra a sada je mršavih 300 000.Neka narode ,uživaj jer sada živiš bolje.Poreza nema nigde?

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Friday, 06.11.2015
21:25

* 400 hiljada evra, ne 300 hiljada

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Saturday, 07.11.2015
20:24

Ne sumnjam u to...

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 07.11.2015
05:10

Proletos je bilo preko milion

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 06.11.2015
20:19

Pod hitno mora da se nadje neko resenje jer Zvezda nije jedini klub koji duguje za struju i ne znam zbog cega je na dnevnom redu samo Zvezda. Kome to toliko smeta jaka Zvezda.

avatar
ujka Vanja
Friday, 06.11.2015
19:58

Sad ce drzava da uplati novac na racun EPS-a da bi CZV imala struju.nAko CZV ima taj kako pise visegodisnji dug,zasto je imala struju svih ovih godina?

avatar
kanadjanin
Friday, 06.11.2015
19:32

da li to znaci da svaki gradjanin Srbije kome se iskljuci struja moze da ode u ministarstvo da mu se rijesi problem. Toliko ljudi koji jedva prezivlajvaju placaju struju na vrijeme jer je to prijek potreba a gospoda iz ovog propalog kluba izbjegavaju obaveze a novac trose na kojekakva pojacanja i mastanja o igranju u evropi. Skoro citam da jedannesretnik prodaje svog 30 godina starog juga da bi platio racun. Pa gospodine terzicu prodaj pa plati samo nemoj da opet uzmes kredit pa da trazis od ministarstva finansija a ti rijesi probllem.

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Friday, 06.11.2015
19:20

* 3) da li je potrebno, ne da li je suvisno- suvisno je ako je ovo drugo...

avatar
REVOLT SEMPRE PER TE
Friday, 06.11.2015
19:18

1) Bas ministar energetike je do pre tri meseca bio clan uprave fkcz (?!), 2) Kome ono ministar odgovara, 3) Da li je suvisno stavljati znak pitanja i znak uzvika ili se takve stvari podrazumevaju u ovoj drzavi?

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 06.11.2015
19:09