Zvezda - Šampionima (za sada) 200.000 evra!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.07.2014.
11:45
Izvor: Sportske.net

Pre samo nedelju dana, novi generalni sekretar, a od juče i sportski direktor Zvezdan Terzić izneo je alarmantne podatke o stanju u Crvenoj zvezdi, ali kako dani prolaze stiče se utisak da se na Marakani situacija koliko-toliko popravlja.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Dok je Terzić iznosio podatke o sedam miliona evra koje Zvezda mora da ''pronađe'' kako bi se uopšte takmičila u novoj sezoni, na Marakani nije bilo ni struje, ali samo nedelju dana kasnije, znatno je vedrija atmosfera u našem najtrofejnijem klubu.

U međuvremenu, problem sa dugovanjima EPS-u je rešen, struje ponovo ima na Marakani, sve je veća verovatnoća i da će većina igrača iz prošle sezone ostati u klubu, a ''Sport'' danas prenosi da su članovi šampionskog tima Crvene zvezde konačno primili i određenu svotu novca za uspeh ostvaren u minuloj sezoni.

Naime, igračima i stručnom štabu je isplaćeno ukupno oko 200.000 evra, a zahvaljujući uplati od strane generalnog sponzora ''Gasproma'', na ime bonusa za osvojenu šampionsku titulu.

Isti izvor navodi da će u slučaju prodaje nekog od igrača ovog leta, inkasirana sredstva takođe biti namenjena za namirivanje dugova prema igračkom kadru i trenerima.

Ipak, i dalje ostaje veliko pitanje kako će novo Zvezdino rukovodstvo da u roku od mesec dana doći do tih neophodnih sedam miliona evra, a s obzirom da je pre par dana Zvezdan Terzić poručio ''dušebrižnicima'' da toliko ne brinu, utisak je da uprava Zvezde ima načina da reši ovaj gorući problem. Kako? Valjda će nova uprava obavestiti javnost i o tome...




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke