Zvezda šalje Mbođa u Kruševac

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
21:24
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je mladog senegalskog defanzivca Mamadua Mbođa u tekućem prelaznom roku ali će šampion Srbije tamnoputog štopera odmah poslati na pozajmicu.

Beta/FKCrvenaZvezda
Beta/FKCrvenaZvezda

Povezane vesti

U fudbalskom klubu Crvena zvezda i dalje formiraju tim za sezonu koja je u toku jer sama činjenica da je ukinuta zabrana registracija novih igrača nije rešila sve probleme.

Do kraja letnjeg prelaznog roka ostalo je još četiri dana pa trener Nenad Lalatović strepi zbog eventualnih odlazaka što za sada stopira i priču oko pozajmica mladih igrača.

"Nije situacija jasna oko odlazaka i zato smo stopirali celu priču oko pozajmica i dvojnih registracija. Moramo da budemo strpljivi kako ne bismo trčali pred rudu i ostali bez igrača" kaže Lalatović.

Strateg Crvene zvezde danas je doneo odluku da Nikola Mijailović preuzme kapitensku traku koju je nosio Nenad Milijaš a uz to je potvrđeno da će štoper Mamadu Mbođ na kaljenje u kruševački Napredak.

"Javio se Napredak koji želi Senegalca, a mi smo veoma zainteresovani da on ode u dobar klub i igra, ali je problem što će morati da pauzira dve nedelje zbog povrede ligamenata. Nije teška povreda, samo zahteva mirovanje" otkriva Lalatović.

Jasno je, međutim da će turbulentno leto u Zvezdi trajati do poslednjeg minuta prelaznog roka i da će tek od ponedeljka Lalatović znati koje su mu snage na raspolaganju u misiji odbrane titule.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke