Zvezda: "Sa gnušanjem odbacujemo insinuacije Federbeta"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
13:00
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se tokom dana povodom navoda koje je lansirala organizacija "Federbet", a koji se tiču sumnji u nameštanje mečeva na Kipru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Navodi kojima je organizacija "Federbet" izrazila sumnju u regularnost prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Volgara tokom priprema na Kipru odbačeni su na stadionu "Rajko Mitić" sa gnušanjem.

U kratkom saopštenju koje je prosleđeno agenciji "Tanjug" navodi se da se radi o "sramotnim i neosnovanim insinuacijama" koje bez valjanih dokaza stavljaju Zvezdu u negativan kontekst.

"Sramotno je i potpuno neosnovano da se naš klub dovodi u negativan kontekst, bez ijednog validnog argumenta, a izgleda samo sa ciljem da se diskredituje. Pomenuta organizacija koja želi da se predstavi kao ozbiljna i koja se bavi vrlo osetljivim poslom kao što su nelegalne radnje u fudbalu dozvoljava sebi da iznosi insinuacije po principu 'zaista čudno'", istice sa u saopštenju srpskog šampiona.

Crvena zvezda je u poslednjoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za prolećni deo sezone remizirala sa Volgarom rezultatom 3:3 a pomenuta organizacija je ukazivala na anomalije u padu kvota koje su se dešavale tokom utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:54

Klubovi ne treba ni da prihvataju ga igraju prijateljske utakmice sa zvezdom, time samo sebe dovode u nezgodnu situaciju, stavljaju svoje ime pod sumnjom, a zvezda ima igrače za 5 timova pa može i cele pripreme da organizuje igrajuće između sebe. Kad su saradnji sa FSS pogase sve klubove u Srbiji možda im FSS za osvojena prva mesta na takvih pripremam bude dodelio titule.

avatar
Red Star
Tuesday, 14.02.2017
01:07

Neogranicenost tvoje ogranicenosti je neverovatna.

avatar
Kladionicar
Tuesday, 14.02.2017
13:42

Klubovima je cast da igraju sa velikom Crvenom zvezdom, bivsim evropskim i svetskim sampionom.

avatar
Čeki
Monday, 13.02.2017
18:34

Prvo ovaj Federbet saradjuje s UEFOM koja je poznata kao kriminalna organizacija. A drugo, da ne bi bilo sumnjivo uopste zabranis da se klade ljudi na prijateljske (osim ako su neki turniri) i cao.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 13.02.2017
17:43

И Федербез се рекламира преко Звезде.