''Zvezda ruši Toleta'' - Faza br. 2

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.10.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

U jeku svih onih dešavanja u Humskoj pre nedelju dana, kao i posle meča sa Albanijom, mnogima je promaklo da je 15. oktobra istekao onaj Zvezdin rok koji je dala predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću da spakuje kofere i podnese ostavku na tu funkciju. I šta

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/AV

Povezane vesti

Ako ima onih koji su zaboravili, sve je počelo dešavanjima na utakmici u Kruševcu, između Napretka i Crvene zvezde (0-0), kada su beogradski crveno-beli bili ogorčeni arbitražom, zbog nedosuđenih jedanaesteraca u njihovu korist.

Usledio je ''rat saopštenjima'' na relaciji sa FSS, a prvi čovek Saveza Tomislav Karadžić je sa Marakane označen kao glavni ''krivac'' za sve ''brljotine'' arbitara, pa je pokrenuta nova inicijativa, tačnije ''džentlmenski ultimatum'' Karadžiću da se u roku od 30 dana povuče sa čela FSS.

Popularni Tole je već u startu, lakonski odgovorio da se ne obazire na saopštenja i zahteve Zvezdine ''tehničke vlade'' i nastavio je da radi svoj posao, koji je ovih dana još intenzivniji posle svega što se dešavalo na utakmici sa Albanijom, a u iščekivanju odluke discipinskih organa UEFA.

Ali, postavlja se pitanje, šta se dešava sa Zvezdinom ''drugom fazom'' borbe protiv Karadžića, koja je bila najavljena ukoliko se Tole ogluši o pozive sa Marakane.

Na to pitanje je, jednim delom, odgovorio prvi čovek crveno-belih dr Zvezdan Terzić u intervjuu SOS kanalu. On je naglasio da na Marakani nisu zaboravili šta su poručili Karadžiću, kao i da je ''druga faza'' već počela, ali šta ona zapravo predstavlja, nije želeo da otkriva.

''Postoje ljudi u Zvezdi koji se bave Karadžićem'',
konstatovao je, između ostalog, Terzić.

Dakle, Zvezda je posle javnih poziva i ultimatuma, izgleda prešla i na nekakav ''tajni'' vid borbe protiv Karadžića. Mislite li da je Tole zabrinut zbog toga?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke