Zvezda - Ristić hoće goleadu protiv OFK-a!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.11.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle dva vezana remija bez postignutih golova, fudbaleri Crvene zvezde silno su motivisani da taj niz što pre prekinu i da OFK Beogradu, po mogućstvu, napune mrežu narednog vikenda na Marakani.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tu želju ne krije jedan od Zvezdinih najvećih talenata u aktuelnom sastavu, odlični vezista Mihajlo Ristić, koji se nada da će protiv ''Romantičara'' crveno-beli konačno ''proraditi'' u napadu i da će rezultat biti sličan onom s kraja prošle sezone, kada je Zvezda slavila sa 4-2 i overila šampionsku titulu.

''Možda baš u subotu napokon ponovo vidimo i goleadu, kao na toj utakmici, zašto da ne. Ali, najbitnije je da mi postignemo više golova od protivnika'', izjavio je Ristić.

Zvezda trenutno na drugom mestu ima čak šest bodova manje od vodećeg Partizana, pa bi još jedan kiks učinio preteškom borbu za odbranu titule u prolećnom delu sezone.

Ristić je svestan toga, naglašava da je meč sa OFK Beogradom ''ključan'' za njegov tim, ali je uveren da će se sve završiti na najbolji način po aktuelnog šampiona.

''Mislim, odnosno siguran sam da ovom utakmicom prekidamo taj niz, i zato jedva čekam da počne. Nisam mnogo pratio njihove mečeve, ali poznajem neke igrače iz reprezentacije. Mislim da imaju odličan tim i samim tim očekujem odličnu utakmicu. Nadam se da će biti lep ambijent, a tri boda su naš imperativ i verujem da neće izostati'', optimistički je poručio Mihajlo Ristić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 25.11.2014
18:33

Ako ti, Jović, Grujić budete igrali od početka, biće golova, a Katai, Despot, Bosančić... su za staro gvožđe!!!