Zvezda rešila da počasti navijače

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.01.2016.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da počasti navijače koji odluke da reaktiviraju člansto u najtrofejnijem srpskom klubu.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Lider na tabeli domaćeg šampionata počeo je pripreme za prolećni deo sezone, a paralelno sa fudbalerima u akciju je krenuo i marketing sektor Crvene zvezde.

Danas je članovima kluba koji nisu obnovili članstvo za sezonu 2015/2016 ponuđeno da to učine u periodu od 20. januara do 20. februara, a za uzvrat će biti nagrađeni vrednim poklonom.

"Klub će svakom starom članu koji ove sezone nije obnovio članarinu, a to učini u periodu od 20. januara do 20. februara pokloniti polusezonsku ulaznicu. Takođe, ta akcija se odnosi i na Zvezdaše koji su ove jeseni obnovili članstvo, a nisu kupili sezonske ulaznice" poručuju iz Ljutice Bogdana.

Navijači koji su bili ažurni u obnovi članstva crveno-beli su obezbedili mogućnost da kalendar za 2016. godinu 'pazare' po 50% nižoj ceni.

"Svaka obnovljena članarina klub čini jačim i stabilnijim u teškim vremenima. Nema sumnje da će to oni koji su bili uz klub prethodnih godina prepoznati i sada i pridružiti se aktivnim članovima u podršci ekipi" poruka je FK Crvena zvezda.

Podsećamo da se crveno-beli nalaze na dobrom putu da osvoje šampionsku titulu i da posle mnogo godina zaigraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke