Zvezda ''rešeta'' već od starta!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.07.2014.
20:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su večeras u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji i debitantskoj za trenera Lalatovića od dolaska na mesto šefa struke.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Rival crveno-belima bio je slovenački drugoligaš Veržej, a Zvezda je na kraju trijumfovala rezultatom 4-2 (2-0).

Ekipa Nenada Lalatovića je odlično ušla u ovaj meč, igrači su svakako bili željni utakmica, što se odrazilo i na rezultat.

U glavnoj ulozi bio je iskusni napadač Đorđe Rakić koji je tokom prvog poluvremena imao nekoliko dobrih prilika, ali mu je trebalo nešto više vremena da pokaže svoje golgeterske sposobnosti.
 
Ali, u 35. minutu je najpre asistirao mladom Jokiću za vođstvo Zvezde od 1:0, da bi samo pet minuta kasnije duplirao prednost, posle akcije Ristića i Gavrića - 2:0.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, trener Lalatović je u nastavku ukazao priliku drugoj jedanaestorici, što Slovenci koriste i u periodu od 51. do 58. minuta uspevaju da dođu do izjednačenja - 2:2!

Ipak, crveno-beli u finišu uspevaju da slome otpor rivala i dođu i do ubedljivog trijumfa. Prvo je Luka Jović u 81. minutu pogodio posle akcije sa Despotovićem, da bi konačnih 4:2 postavio Grujić u 89. minutu.

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Ristić, Jokić, Kovačević, Milijaš, Karaklajić, Gavrić i Rakić. Drugo poluvreme: Kahriman, Đorđević, Arauho, Stojanović, Brajović, Gogić, Grujić, Živković, Onjilo, Jović, Despotović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke