Zvezda reagovala saopštenjem posle Božovićevih izjava

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.03.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Današnja konferencija za medije na kojoj je trener Crvene zvezde najavio moguću ostavku posle utakmice sa Vojvodinom izazvala je i reakciju iz samog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, Crvena zvezda se ovog popodneva oglasila saopštenjem, u kojem između ostalog poručuje da ima ''najbolji tim i najboljeg trenera u ligi''.

Saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

''FK Crvena zvezda je u protekla dva dana na svim nivoima unutar kluba održala niz sastanaka i razgovora sa igračima i trenerom sa ciljem da se sve strukture kluba stave u funkciju novih pobeda i osvajanja šampionske titule.

Crvena zvezda ima mnogo nasledjenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati ali mi ih rešavamo.

Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i velikog pritiska koji svakodnevno donosi rad u Crvenoj zvezdi.

Zato moramo ostati ujedinjeni na putu ostvarenja ciljeva koje smo zacrtali. Svesni smo i velikih prepreka koje nam svakodnevno postavljaju protivnici Crvene zvezde. Bez obzira što smo očekivali bolju igru našeg tima u derbiju, nismo nezadovoljni rezultatom. Zadržali smo prvu poziciju na tabeli sa ogromnih šest bodova prednosti.

Ubeđeni smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera u ligi, da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i da će naš tim vrhunac forme dostići kada bude najpotrebnije - u utakmicama plej-ofa.

Zato pozivamo sve navijače da daju svoj pun doprinos ostvarenju ciljeva u ovoj sezoni a to je ono sto čekamo vec deset godina - osvajanje duple krune'',
navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Wednesday, 08.03.2017
10:01

Grof je, koliko se sećam, na sebe preuzeo odluku oko dovođenja Đurđevića letos. U pitanju je kardinalna greška i po mom mišljenju bi trebalo da podnese ostavku zbog toga. Naročito imajući u vidu kakvu katastrofu sa napadačima je kasnije napravila Zvezda (Vijera koji ne igra i odlazi, Sikimić koji daje golove, ali mu se dovodi zamena, Orlandić koji takođe daje golove, ali ne dobija šansu, Pavkov koji nigde ništa naročito nije pokazao, a koga basnoslovno plaćaju za dve godine sedenja na klupi, Boaće koji ima potencijal, ali se nije video na derbiju, Joveljić koji je naš najtalentovaniji napadač koji nema teorije da primiriše timu pored 15-20 drugih napadača, baš kao i Vanja Vučićević koji je doveden uz mnogo pompe da ne bi igrao).

avatar
paok
Wednesday, 08.03.2017
09:36

Ne znam sta je sada toliki problem kod vas. Prvi ste i dalje, niste izgubili derbi. E sad ako ste mislili da cete slaviti i na rodjendan mali ste se z...... Jedini problem je sto je kasa presusila a vi i dalje dovodite igrace a ne placate ih. Ne verujem da Grof laze kada kaze da se ne prima plata. Cudi me da Terzic nije rekao da samo malo kasne i da je to normalno.

avatar
zvezdasrbija
Tuesday, 07.03.2017
22:54

GROFE ODLAZII!!!

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 07.03.2017
22:10

Uzimajući u obzir da Grof već dve utakmice nije pobedio raspali partizan za njega više nema mesta u Zvezdi.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 08.03.2017
04:00

A,vi niste raspali??Lažete sebe nekakvim pobedama u nameštenoj ligi,a kada dodje evropa tu se vidi gde ste i šta ste..vi sa onakvom timom da budete 15-ak utakmica bez poraza??

avatar
paok
Wednesday, 08.03.2017
09:30

Kakvi ste onda tek Vi ako smo mi raspali

avatar
Tuesday, 07.03.2017
21:18

Istina je sledeća. U zvezdi nisu zadovoljni Grofom jer su mu namestili skoro sve utakmice u SL, one koje nisu mogli da dogovore sa protivnicima išli su uz pomoć sudija. Svesni su da je sudijska petorka stvorila zicer Grofu da još jednom otme i proslave svi zajedno ovoga puta i rođendan kluba. Međutim Grof nije kadar i zato ga napadaju iz kluba. Grof kao argument uzima da niko od njih nije plaćen, a kada je govorio kako se tranci osećaju kada ne prime platu u inostranstvu verovatno je mislio i na sebe. Grof je stranac i najskuplji trener u istoriji srpskog fudbala, a u Evropi mu čitaju lekcije iz fudbala, to boli Terzića koji svoj posao nameštanja radi gotovo fenomenalno. Panika je nastala kada su shvatili da im više ni ovakve nameštaljske sa sudijama i ovakve krađe ne pomažu da dođu do cilja-duple krune posle 10 godina.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 08.03.2017
04:04

To je to,kada su osvojili titulu pre tri godine namestili su celi drugi deo prvenstva..Pa jel oko realan i normalan može da poveruje da ovaj zvezdin tim nije u stanju da izgubi već 15-ak utakmica ili veze 5_6 pobeda u nizu?Vidimo godinama ko su i šta su kad izadju u jevropu!

avatar
jv
Tuesday, 07.03.2017
18:57

Kakvi su ostali ako smo mi najbolji?!nU Evropi se videlo koliko smo dobri.

avatar
Igorinjo
Tuesday, 07.03.2017
18:15
avatar
gosfkcz
Tuesday, 07.03.2017
17:55

Grof je uradio mnogo dobrih stvari ali je cinjenica da je takticki izgubio skoro sve vazne utakmice, pogotovo ove gde kada ima rezultat naredi bunker koji nikada nije izdrzao a ubaci Milijasa i Sikimica da igraju kontru ?!!? To sto forsira prestare igrace mu je takodje minus medjutim, od mene jos uvek ima podrsku.

avatar
Tuesday, 07.03.2017
17:16

FK Saopstenje , rak rana naseg drustva

avatar
Old_school
Tuesday, 07.03.2017
17:13

Ako imamo najbolji tim i najboljeg trenera, zasto igramo onako jadno?

avatar
gosfkcz
Tuesday, 07.03.2017
17:56

Zato sto su i drugi jako jadni, realno, kada bi gledali utakmice nasih klubova bez ostrascenosti videli bi kakvo je to smece od timova.

avatar
Glavatar
Wednesday, 08.03.2017
10:20

A da je zvezda makar dva puta sutnula u gol, onda bi bio, super derbi ali zvezda nije imala srece. Grof je umrtvio igru totalno, branio se celo vreme. Bilo je kao da igraju protiv reala a ne partizana. Ocigledno je da grof ima fobiju od partizana i veliki strah da ne izgubi derbi. Cak i da je zvezda u zaostatku, on bi isto odigrao. Da se makar malo otvorio i da se nije branio sa osam igaca, partizan bi ih razbio. A na sve to dodaj i sudijsku petorku koja je skunuta sa sipke na severu i dovedena da sudi derbi, onda jos vise treba da ga bude sramota. Zadnji dobri derbiji su bili dok je onaj sto mu majka iz Cacka vodio zvezdu. Grof je prevara od trenera.

avatar
mile stojkovic
Tuesday, 07.03.2017
19:40

Po cemu igrami jadno..prvi smo,postizemo skoro 3 gola po mecu..Ljudi,zar niko ne shvata da se ocekuje da mi igramo kao timovi u 5najjacih liga..a to nije realno..zato sto za takvu igru mora prvo liga da bude ozbiljnija..samim tim ce i zalaganje biti vece..Neka svako kaze sta hoce,ali nikad nece biti pristup igri i mecu isti kad se igra protiv npr VOSE..i npr BACKE..Nasa liga ima 4-5 ozbiljnih utakmica u toku sezone..sve ostalo se odradjuje,jer se zna da ostali nemaju kvalitet..i sto bi neko zapinjao ne znam koliko,kad ce svakako dobiti mec sa 50% truda..Zato,zvezdasi...podrzimo ovo sto imamo..jer ce godine proci dok se pre svega KVALITET FUDBALA I LIGE U SRBIJI PROMENI NA BOLJE.

avatar
Tuesday, 07.03.2017
17:12

Fk saopštenje

avatar
gosfkcz
Tuesday, 07.03.2017
17:57

Sasvim je normalno da se jedan ozbiljan klub oglasi i objasni svojim navijacima neke stvari a ne da citaju novinarske spinove. Izvini sto ne znas nista o ozbiljnom kontaktu ozbiljnih klubova i navijaca.

avatar
Dača
Tuesday, 07.03.2017
21:55

Ozbiljni klubovi ne dovode 10 pojačanja po prelaznom roku a ako ih i dovedu onda za njih plate, ne ciganišu se kao vi sa Radničkim. Saopštenja pišu da bi opravdali svoju nesposobnost i krivicu svalili na drugog, to važi i za one naše.

avatar
Tuesday, 07.03.2017
21:03

ozbiljan klub koji nije dogurao 15 godina dalje od sezone kupanja ??? ... stvarno treba zabraniti vama sto bezite iz skole da trolujete po vestima

avatar
Tuesday, 07.03.2017
18:35

Fk saopštenje je ozbiljan klub koliko i klovn u cirkusu

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 07.03.2017
17:10

Crvena zvezda ima mnogo nasledjenih problema iz prošlosti, kako finansijskih tako i organizacionih. Nije ih lako rešavati ali mi ih rešavamo.nnSvesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti ...ovo je izgovorio 1654 puta od one ostavke.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 07.03.2017
19:13

Svesni smo i velikih prepreka koje nam svakodnevno postavljaju protivnici crvene zvezde.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 08.03.2017
19:10

Zaboravio sam da pomenem i zvezdaški javnost...