Zvezda - Prvo garancije, onda Srnić!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.08.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije vuče poslednje poteze na letnjoj transfer pijaci, a poslednje pojačnje moći će da stigne na stadion "Rajko Mitić" tek nakon što čelnici Crvene zvezde obezbede garancije da će Čukaričkom platiti obeštećenje za Slavoljuba Srnića.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Širom Evrope klubovi broje poslednje dane letnjeg prelaznog roka pa tako i vicešampion Srbije vuče poslednje poteze na transfer pijaci kako bi konačno sastavi ekipu koja će se do kraja sezone boriti za trofeje na domaćoj sceni.

Ukoliko se u pojačanja računaju Aleksandar Katai i Vladimir Jovović koji su od ranije stigli na stadion "Rajko Mitić" a tokom leta ozvaničili saradnju sa Crvenom zvezdom, klub iz Ljutice Bogdana angažovao je desetoricu igrača u dosadašnjem toku prelaznog roka.

Redom su opremu zaduživali Zoran Rendulić, Idan Vered, Bruno Matos, Hugo Vieira, Luis Ibanjez, Srđan Plavšić, Mičel Donald i Predrag Sikimić, a poslednje pojačanje crveno-belih trebalo bi da bude Slavoljub Srnić.

Momak koji je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde uskoro bi trebalo da se vrati na stadion "Rajko Mitić" gde će konačno dobiti šansu koja mu nije ukazana na vreme.

"Aranžman sa Čukaričkim je pri kraju. Smatram da ostaju određene finese da se definišu, a da onda parafiramo sporazum i dobijemo još jednog aduta u trci za titulu" kaže sportski direktor Blažo Raosavljević.

Kada je već reč o "finesama", treba imati u vidu da se one tiču garancija koje je Čukarički zatražio od Crvene zvezde. Tek nakon što crveno-beli nađu garancije da će "Brđanima" isplatiti obeštećenje za Srnića igrač će dobiti "zeleno svetlo" da se vrati na "Marakanu".

Nakon što bude realizovan transfer Slavoljuba Srnića Crvena zvezda će staviti tačku na dovođenje igrača, ali će sasvim izvesno biti odlazaka pošto se na izlaznim vratima "Marakane" nalaze Predrag Rajković i Aleksandar Kovačević, dok bi nekolicina drugih igrača trebalo da bude poslata na pozajmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Џејсон Стејтамм
Friday, 28.08.2015
12:44

Dobro ce to biti pojacanje,ali na ovu krizu 400k nije maloo.Nadam se da ce da ga prodaju makar za 4 puta vecu cenu,ipak je to nase dete

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 28.08.2015
11:48

bruno matos je vec shvatio da je pogresio sto je otisao u zvezdu...decko bi voleo da se vrati u novi pazar

avatar
NJRBOB
Friday, 28.08.2015
14:58

Sve jedno, bitno je da smo oslabili pazar;) 6 bodova protiv pazara lagano

avatar
Alex DeLarge
Friday, 28.08.2015
15:11

Veruj mi da bi i svaki navijac Zvezde voleo da se Pazarski Ronaldinjo vrati odakle je dosao... Smesniji fudbaler davno nije doveden, a konkurencija za to zvanje je paklena...