Zvezda promenila odluku, besplatno na Boškov povratnički debi

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.05.2017.
12:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda doneo je odluku da otvori kapije stadiona "Rajko Mitić" za revanš meč polufinala Kupa Srbije sa Čukaričkim.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Nakon potresa u Zvezdi usled gubitka prvog mesta na tabeli domaćeg prvenstva i odlaska Miodraga Božovića fudbalere aktuelnog šampiona Srbije očekuje revanš susret polufinala Kupa sa Čukaričkim.

Prava je sreća što su crveno-beli u prvoj utakmici deklasirali "Brđane" i stekli pozamašnu prednost pred revanš jer drugi meč dolazi u jako nepovoljnom trenutku po Zvezdu.

Sutrašnji duel sa Čukaričkim biće prvi za novog-starog trenera Boška Đurovskog zbog čega je Crvena zvezda odlučila da otvori kapije stadiona "Rajko Mitić" i svoju publiku počasti besplatnim ulazom.

Kada je pre dve nedelje donesena odluka da se karte za prvenstvene utakmice do kraja sezone ne naplaćuju, Zvezda je naglasila da ta odluka ne važi za revanš polufinala Kupa sa Čukaričkim.

Očito je specifičnost situacije i činjenica da je podrška navijača preko potrebna uticala na promenu odluke, a nema sumnje da će one najvernije pristalice kluba biti na tribinama bez obzira na to da li se ulaz naplaćuje ili ne.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Monday, 08.05.2017
16:53
avatar
Monday, 08.05.2017
13:20

Utakmica je pomerena jer je ishod polufinala bio poznat i pre prve utakmice zato je i Lalatović bio razočaran nakon što je ostao bez plej-ofa, znao je da ostaje bez Evrope.