Zvezda ''prepisala'' od Partizana! Na kraju još i ubedljivija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.10.2016.
17:54
Izvor: Sportske.net

Baš kao i Partizan juče protiv Žarkova, Crvena zvezda danas odigrala ''bledo'' prvo poluvreme u susretu sa BSK-om, ali je u nastavku sve došlo na svoje mesto.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kombinovani sastav Crvene zvezde večeras je na svom terenu uspeo da ostvari cilj i obezbedi plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Podsetimo, Zvezdi to prošle godinje u ovo vreme nije uspelo, pa je tadašnji debakl od Borca (1:5) bio i najbolja opomena Božovićevom timu pred današnji duel sa BSK-om iz Borče.

Crveno-beli su večeras slavili sa ubedljivih 3:0, zahvaljujući mnogo boljoj igri u drugom poluvremenu.

Borčani su tokom prvih 45 minuta imali dve solidne prilike i da povedu, ali ih nisu iskoristili, dok je Zvezda u tom delu igre bila prilično neubedljiva.

Ipak, u nastavku je aktuelni šampion Srbije pojačao ritam i od starta drugog poluvremena izvršio snažan pritisak pred golom gostiju.

Veliku priliku je najpre propustio Ugo Vijera, kada je golman Borčana bio bolji u situaciji jedan na jedan, potom je Andrija Luković pogodio stativu iz slobodnog udarca, ali u 69. minutu odbrana gostiju je konačno kapitulirala.

Andrija Luković je ponovo bio u prilici, i ovoga puta je pogodio stativu, ali se lopta odbila do Slavoljuba Srnića koji ju je iz neposredne blizine sproveo u mrežu - 1:0.

Samo dva minuta kasnije, mreža Borčana se još jednom zatresla. Ovoga puta Donald je sa leve strane uposlio Vijeru u kaznenom prostoru, a ovaj oštro šutirao iskosa, u suprotni ugao, za vođstvo od 2:0.

Golove Srnića i Vijere možete da pogledate OVDE.

Gosti su potom propustili priliku da stignu do počasnog gola, a u samom finišu meča Donald je iznudio jedanaesterac, koji je Orlandić pretvorio u gol za konačnih 3:0!

Njegov snažan udarac sa bele tačke pogledajte u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 26.10.2016
19:10

Hvatanje za vrat igrača BSK-a od strane Donalda i samo žuti - SRAMOTA!

avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 26.10.2016
20:43

Lepo je sto pratis sampione