Zvezda prekinula seriju pobeda!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.02.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Posle tri pobede tokom prvog dela priprema u Sloveniji, fudbaleri Crvene zvezde danas su imali i prvu proveru u Turskoj. Ovoga puta, pobeda je izostala.

Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds
Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds

Povezane vesti

Bez lakše povređenih Sava Pavićevića i golmana Predraga Rajkovića, fudbaleri Crvene zvezde danas su u Antaliji odigrali prvu pripremnu utakmicu od dolaska u Tursku i remizirali sa ljubljanskom Olimpijom - 1:1.

Zvezda je iz prve prave prilike na utakmici uspela da postigne vodeći gol. Igrao se 13. minut meča, Kovačević je asistirao Gavriću, koji sa desetak metara pogađa mrežu Ljubljančana - 1:0.

Posle Zvezdinog vođstva, usledilo je par dobrih pokušaja fudbalera Olimpije, ali je Damir Kahriman bio siguran na golu.

Do kraja prvog poluvremena, još je samo Parker imao jednu priliku za Zvezdu, ali je sa deset metara čposlao loptu pravo u golmana protivničke ekipe.

U drugi deo igre, Zvezda je ušla sa potpuno izmenjenom postavom, izuzev golmana Kahrimana, koji je ostao na golu do 62. minuta, a onda je i njega zamenio Marko Trkulja.

Prilike da Zvezdino vođstvo uvećaju u nastavku meča imali su Katai, zatim Salami, pa mladi Luka Jović, ali nisu uspevali da pronađu put do mreže golmana Olimpije, koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao.

Umesto drugog gola crveno-belih, u 65. minutu je usledilo izjednačenje. Posle kornera za ekipu Olimpije, najbolje se u kaznenom prostoru Zvezde snašao Burgič, koji je bio najviši u skoku i tu priliku nije propustio - Trkulja je savladan, rezultat je 1-1.

Do kraja, bilo je još par pokušaja crveno-belih, ali bez većih prilika za postizanje gola.

Crvena zvezda (prvo poluvreme): Kahriman, Cvetković, Lazić, Luković, Anđelković, Kovačević, Lazović, Stojanović, Savićević, Gavrić i Parker.

Drugo poluvreme: Kahriman (Trkulja), Jovanović, Grujić, Mbođ, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Katai, Salami i Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke