Zvezda predstavila Filipa Stojkovića! Kad će Rikardinjov potpis i hoće li biti još pojačanja?

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.06.2017.
11:43
Izvor: Beta

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da se neće žuriti s dovođenjem pojačanja i da je fokus na fudbalerima koji su ponikli u klubu.

Screenshot/Facebook, FK Crvena zvezda
Screenshot/Facebook, FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Zvezda je do sada dovela dvojicu fudbalera, Marka Gobeljića iz Napretka i Filipa Stojkovića iz Minhena 1860, a uskoro se očekuje i potpis brazilskog veznog igrača Rikardinja.

"Radi se na dovođenju pojačanja, ali se neće žuriti i ugovori neće biti potpisivani s nekim tek tako. Tražimo prava rešenja i verujem da ćemo u najkraćem mogućem periodu imati nešto novo", rekao je Mrkela novinarima na stadionu Zvezde.

Po rečima sportskog direktora kluba, Rikardinjo je počeo lekarske preglede u Beogradu, ali će oni biti završeni kada mu padne temperatura.

"Verujem da će za dan, dva i to biti završeno", naveo je Mrkela.

Mrkela je ponovio da će Zvezda ići u pravcu da afirmiše igrače iz svoje škole i da vraća one koji su tu ponikli.

"To je svakako pravac kojim ćemo ići. Radi se na tome da bude još povrataka", rekao je Mrkela.

Novi fudbaler Zvezde Filip Stojković rekao je na promociji da je presrećan što se vratio u klub u kom je odrastao.

"Presrećan sam što sam se vratio u klub koji mi je dao sve. Ovde sam proveo prelepo detinjstvo, osvajao sve što je moglo da se osvoji. Nadam se da će tako biti i u prvom timu", rekao je Stojković.

On je prošao omladinsku školu Zvezde, a u mladjim kategorijama mu je trener bio Vladan Milojević, s kojim je postao šampion Srbije.

Oni su radili zajedno i u prvom timu Čukaričkom, kada su pobedom protiv Partizana u finalu osvojili Kup. 

"Svi znaju kako sam reagovao posle te utakmice, bio sam presrećan i nadam se da ćemo u predstojećoj sezoni osvojiti sve što se može", kazao je Stojković.

Sportski direktor Mrkela poželeo je dobrodošlicu desnom beku.

"Dobro poznajem Filipa, želim mu dobrodošlicu i da ovog puta ostvari sve snove koje je sanjao dok je igrao u mladjim selekcijama Zvezde", rekao je Mrkela.

Stojković će se u toku dana pridružiti saigračima na pripremama na Zlatiboru. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Thursday, 15.06.2017
14:40

Micko ,Savic,Babic,Rodic,Rikardinjo,Vujadinovic. Le,Ru i Fri paljba. Manojlovic(Kahriman)-Stojkovic(Gobeljic),Babic(Stojanovic),Vujadinovic(Savic),Rodic(Andjelkovic)-S.Mijailovic(Racic),Donald(Ristic)-Plavsic(Srnic),Kanga(Milic),Rikardinjo(L.Adzic)-Boaci (Vujaklija)

avatar
Poznavalac
Thursday, 15.06.2017
13:46

ovi ne menjaju politiku kluba,dovodi se sve i svasta i dalje..kakva bre titula sinak??ko ce je osvojiti?frimpong,srnic,plavsic,donald??ocekujem da se nece ponoviti neregularna sezona poput prosle i da nemate vetar u ledja..

avatar
Kladionicar
Thursday, 15.06.2017
17:10

Ja mislim da se svi nadamo da se nece ponoviti prosla sezona. 40 pobeda, 15 prelaza, skidanje dresova, samaranje e to se zove vetar u ledja.

avatar
KianyRiws
Thursday, 15.06.2017
12:45

Samo forsirati svoje igrace;u se i u svoje kljuse.

avatar
Thursday, 15.06.2017
12:40