Zvezda predstavila Fibela: ''Nisam brz, al' umem da se snađem!''

Autor: Beta Beta
utorak 14.06.2016.
14:52
Izvor: Beta

Treće pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku Tomas Fibel danas je i zvanično predstavljen medijima. Broj 97 na dresu posvetio je svojoj domovini, državi Gvadalupe, čiji je to poštanski broj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda promovisala je danas Tomasa Fibela, francuskog štopera Tomasa Fibela, koji je potpisao ugovor na dve sezone.

On ima 30 godina, visok je 192 centimetra i igra na mestu štopera. Prethodne dve sezone je proveo u Rusiji, gde je igrao za Perm i Mordoviju.

"Hvala svima na lepom prijemu, od kluba, preko trenera i saigrača. Ambicije kluba su velike, i ta ambicioznost projekta me najviše privukla. Nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je Fibel na stadionu Zvezde.

"Želim da se dokažem. Znam da šampion ima bogatu istoriju. Moje najveće prednosti su to što koristim glavu i fizička snaga.

Nisam brz, ali umem da se snađem. Igram u odbrani i osećam se prijatno na bilo kojoj poziciji u odbrani. Igrao sam i u sredini terena, ali se najbolje osećam kao bek",
rekao je Fibel.

Francuski internacionalac je treće defanzivno pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku, posle Stefana Miloševića i Adama Mičela.

Sportski direktor Blažo Raosavljević ocenio je da će Fibel rpedstavljati veliko pojačanje, i rekao da će klub dovesti još igrača.

On je demantovao navode stranih medija da je Olimpik Marselj zadovoljan za Uga Vijeiru.

"Verujte mi, i ja sam to pročitao u medijima. On je igrač Crvene zvezde i to što se piše nema veze sa istinom", rekao je Raosavljević.

Sportski direktor kluba kazao je posle novinarskog pitanja da Boško Janković trenutno nije blizu dolaska u Zvezdu.

"Boško Janković nam jeste interesantan, a bio je i ranije, ali postoje drugi razlozi zašto je možda dalje od Zvezde, tu pre svega mislim na to što mu porodica i deca ne žive ovde", rekao je Raosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 14.06.2016
22:18

Nisam brz, al sam spor. I dobro se snalazim protiv napadača koji imaju šimbajz u nogama... Samo da opet ne naletimo na Kairat i njegove špiceve...

avatar
_MajorLazer
Tuesday, 14.06.2016
17:21

AL gledaj face, pola Donald pola Le Talek :D

avatar
Gall
Tuesday, 14.06.2016
15:06

Molba za Organizaciju fudbalskih sudija : Odobrite Ilicu i ovom vasem po skuter posto ne mogu da trce

avatar
Steph22
Tuesday, 14.06.2016
17:02

Mogu da trce, ali nisu brzi.

avatar
Џејсон Стејтамм
Tuesday, 14.06.2016
15:00