Zvezda pred Keln - Stojković zna kakvi su Nemci kada ih ''gazite''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.09.2017.
18:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zagreva se atmosfera pred Zvezdino gostovanje Kelnu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle startnih 1:1 sa BATE Borisovim u prvom kolu Lige Evrope, fudbalere Crvene zvezde u četvrtak očekuje gostovanje ekipi Kelna, koja je očajno startovala  novoj sezoni.

Prošlog vikenda osvojila je tek prvi bod u Bundesligi, remijem sa Hanoverom (0:0), pa navijači Crvene zvezde veruju da bi Milojevićev tim to mogao da iskoristi i značajno uveća šanse za jedno od prva dva mesta u svojoj grupi.

Ipak, desni bek Filip Stojković upozorava na kvalitet ekipe Kelna.

''Dobro poznajem nemački fudbal i zato znam da ne treba da se obaziremo mnogo na nešto lošije rezultate Kelna od starta sezone. Posebno kod Nemaca oni ne moraju da budu jasan pokazatelj prave snage. Njih kada gazite, tada su najjači. Očekuje nas sigurno teška  utakmica, jer je Keln odlična ekipa'', izjavio je Stojković za klupski sajt.

On dalje naglašava i da su popularni ''Jarčevi'' odlično pripremljena ekipa, da crveno-bele očekuju veliki fizički napori.

Ipak, veruje da će Zvezda uspeti da ostvari pobedu, koja bi po njegovom mišljenju mogla da bude i ključna u borbi za prezimljavanje u Evropi.

''Svaki meč na strani je težak, ali mislim da je naše gostovanje u Kelnu možda i najvažnija utakmica. Ukoliko pobedimo, verujem da ćemo proći grupnu fazu'', izjavio je Stojković, koji se uzda i u podršku navijača.

''Navijači će sigurno napraviti sjajnu atmosferu i verujem da će to biti fantastična fudbalska borba'', zaključio je on.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sef9
Monday, 25.09.2017
19:09

realno bio bih zadovoljan i sa bodom a moze i tri

avatar
Manitu
Monday, 25.09.2017
18:43

Zreli ste za jednu petardu

avatar
Goran_Ilic
Monday, 25.09.2017
18:35

Slazem se da su odlicno pripremljeni fizicki,ako nam podignu tempo kao sto igraju a mi nastavimo s ovim nasim prva-druga(izuzetak Krasnodar) onda nam nece biti dobro gostovanje bez obzira sto su zadnji u bundes-ligi.