Zvezda pred Borac - ''Mnogo, mnogo, NENORMALNO važno!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.04.2015.
17:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak na Marakani imaju imperativ pobede protiv čačanskog Borca, pogotovo posle kiksa u prošlom kolu u Novom Pazaru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dva dana uoči duela sa Čačanima, iskusni levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković naglašava koliko će ovaj meč biti značajan za njegovu ekipu.

''Utakmica protiv Borca je nenoramlno bitna za nas! Mnogo, mnogo je važna i mi smo svi svesni toga. Pogotovo nakon poraza u Novom Pazaru, jer je prva naredna.

Igramo u četvrtak, pre Uskrsa, i za nas je to najvažnija utakmica u ovom delu sezone, koja će nam mnogo značiti po pitanju samopouzdanja, ako trijumfujemo'',
objašnjava Anđelković u izjavi za zvanični klupski sajt.

Navijači Zvezde se pribojavaju i kako će neočekivani gubitak sva tri boda u Novom Pazaru uticati na formu ekipe u nastavku sezone. Svestan je i toga Anđelković, priznaje da je igračima sve to teško palo, ali veruje da će uspeti da se što pre oporave od ovog neuspeha.

A pobeda u sledećoj utakmici je uvek najbolji lek. Zbog toga veruje da će i navijači to prepoznati i da će u velikom broju doći da podrže Zvezdu protiv Borca.

''Uvek su bili tu, i kada je dobro i kada je teško, i verujem da će tako biti i sada. Ponavljam se ali ovo je za nas mnogo važna utakmica, a sa njima je sve lakše. Potreban nam je vetar u leđa i znam da će doći da nas podrže, kao što znam da ćemo se odužiti partijom na terenu'',
dodao je Anđelković.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke