Zvezda pravi pakt s "Đavolom"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.06.2014.
18:35
Izvor: Sportske.net

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda aktivno rade na dovođenju pojačanja koja ne iziskuju plaćanje obeštećenja ali ni unosne ugovore. Jedno takvo nalazi se u Kragujevcu, u redovima Radničkog.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Šampion Srbije počeo je u petak pripreme za novu sezonu a pojačanja su u datom trenutku u magli, uprkos činjenici da je novi trener Nenad Lalatović Upravi dostavio spisak imena koje bi voleo da vidi u svom timu.

Dobro poznata finansijska situacija u klubu sa "Marakane" sprečava čelnike da razmišljaju o velikim ulaganjima u novajlije pa su slobodni igrači i oni koji ne zahtevaju unosne ugovore "ciljna grupa" Crvene zvezde.

Jedan od igrača koji se uklapa u okvire Zvezdinog poslovanja a pritom poseduje i zavidan kvalitet nalazi se u Kragujevcu, u timu Radničkog sa kojim mu ugovor ističe za koji dan.

Radi se o 21-godišnjem Ivanu Petroviću čijih su kvaliteta svesni oni bolji poznavaoci domaćeg fudbala, a široj javnosti Petrović je "upao u oko" golčinom koju je u završnici minulog šampionata postigao za Radnički u duelu sa Javorom.



Petrović je u Radničkom imao dosta problema jer je odbio da potpiše novi ugovor zbog čega je bio odstranjen iz ekipe a u tim ga je vratio Dragoljub Bekvalac koji o njemu ima visoko mišljenje.

Očito da je izlaganja Dragoljuba Bekvalca dobro slušao i Nenad Lalatović koji bi mogao da dobije jako kvalitetnog igrača u veznom redu a da Zvezda ne plaća obeštećenje za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke