Zvezda - Potpisao Lazović!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.03.2015.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Čelnici Crvene zvezde obavili su još jedan važan posao, Darko Lazović je danas stavio potpis .

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Naravno, ne radi se ni o kakvom produženju ugovora, već o reprogramu nagomilanih dugovanja prema iskusnom vezisti, koji je danas potpisao ono o čemu se još od zimus govorilo u javnosti.

Naime, kako prenose ''Novosti'', Darko Lazović je u utorak potpisao ugovor o dinamici isplate više od pola miliona evra, a prva rata tog višegodišnjeg duga bi Zvezdinom fudbaleru trebalo da bude isplaćena do kraja aprila.

Ukoliko čelnici Zvezde to ispoštuju i ukoliko bar prva rata bude isplaćena na vreme, Lazović će prihvatiti da, kako se i najavljivalo, prolećni deo sezone odigra praktično besplatno, odnosno da se odrekne zarade koja bi u tom periodu ukupno iznosila oko 125.000 evra.

Imajući to u vidu, za očekivati je da će Zvezdino rukovodstvo naći načina da Lazoviću isplati zaostali dug po ugovorenoj dinamici.

Lazović je sa svoje strane već godinama i više nego korektan prema klubu iz Ljutice Bogdana, svestan teške finansijske situacije u kojoj se Zvezda nalazi i ne želeći da na bilo koji način oteža situaciju svom klubu. Današnjim potpisom je to samo potvrdio.

Još samo da neko to ume da ispoštuje...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke