Zvezda poslala zahvalnice u Rusiju, Izrael i Portugal

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.05.2016.
23:58
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda nije zaboravio na momke koji su svojim igrama pomogli da ekipa stigne do titule o čemu svedoči i zahvalnica upućena trojici bivših igrača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najtrofejniji srpski klub u utorak je stigao do 27. titule prvaka pa je na društvenim mrežama usledilo opšte veselje "Delija".

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se tokom večeri na stadionu "Rajko Mitić" da proslave uspeh, a klub je na zvaničnom "Tviter" nalogu odlučio da zahvali i onima koji su u međuvremenu otišli u "pečalbu".

Na zvaničnom "Tviter" nalogu FK Crvena zvezda se zahvalio bivšem kapitenu Predragu Rajkoviću, štoperu Vukašinu Jovanoviću i napadaču Luki Joviću.

Trojica mladih fudbalera napustili su Zvezdu ranije tokom sezone, a svi su dali određeni doprinos u borbi za titulu.

Golman izraelskog Makabija, odnosno fudbaleri Benfike i Zenita ukupno su odigrali 53 utakmice u Zvezdinom dresu tokom sezone 2015/2016, pa ne čudi što ih klub smatra zaslužnima za titulu.

Tome treba dodati da su transferi ove trojice mladih igrača omogućili Zvezdi da normalno funkcioniše jer je novac od njihove prodaje uložen u formiranje ekipe i namirivanje dugova koji su stajali za vratom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke