Zvezda poručuje: "Jedinstvom protiv hajki i napada!"

Autor: Miloš Marković
sreda 30.09.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net

U susret izbora, sve veći talasi oko Crvene zvezde.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u susret predsedničkih izbora usvojio je Zaključke sednice Upravnog odbora, a aktuelni predsednik kluba se osvrnuo i na sve jače medijske nastupe i hajke usmerene protiv kluba.

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

1. Upravni odbor je pohvalio postignute sportske rezultate i odao priznanje igračima na čelu sa šefom stručnog štaba, Miodragom Božovićem, uz podršku i želju da se nastavi uspešan rad u daljem toku prvenstva. Konstatovano je da je ovo najuspešniji start Crvene zvezde u poslednjih 15 godina i da se time realizuje jedan od postavljenih ciljeva na Skupštini održanoj u julu ove godine, a to je osvajanje šampionske titule.

2. Analizirana je problematika licenciranja, ukazano na sve teškoće  i dogovoreni su  konkretni koraci u rešavanju ovog pitanja, izuzetno značajnog za budućnost kluba u narednom periodu.

3. Upravni odbor je imenovao Izbornu komisiju, čime su nastavljene aktivnosti za uspešno sprovođenje predstojećih predsedničkih izbora u Crvenoj zvezdi.

Iako postoje pravne praznine u normativnim aktima kluba koje kao nesavršenosti postoje u svakom uređenom sistemu, pa i u izbornim sistemima, zauzet je stav da će se tehnički problemi rešavati u hodu, uz konstataciju da oni nikako ne mogu uticati na regularnost celokupnog izbornog postupka.

Upravni odbor nedvosmisleno odbacuje, kao zlonamerne i naručene, sve medijske nastupe pojedinaca koji tumače izbornu proceduru na svoj način nazivajući je nelegitimnom, a sa ciljem razbijanja uspostavljenog jedinstva unutar kluba na svim nivoima.

Upravni odbor je zaključio da se u narednim danima mogu očekivati novi medijski napadi i nove naručene hajke sa ciljem destabilizacije Crvene zvezde, ali da će naš klub na to odgovoriti sa još većim jedinstvom na svim nivoima, i sa još boljim igrama na putu osvajanja šampionske titule.



Predsednik UO FK Crvena zvezda

s.r. Svetozar Mijailović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 01.10.2015
16:50

Nasa snaga je nase jedinstvo.

avatar
Wednesday, 30.09.2015
18:06

Koje hajke,koji napadi,ovi opet izmisljaju,ima li granice ovom zvezdinom ludilu?

avatar
degrobarizator
Wednesday, 30.09.2015
20:29

Na mestu gde prestaje Zvezdino ludilo, pocinje partizanovo i ide do beskrajaj. Citaj malo novine pa ces videti kako se u tvom fk vise bave stanjem u Zvezdi nego svojom ekipom van forme.

avatar
Thursday, 01.10.2015
16:06

Novine da citam?,ti stvarno neznas sta pricas,pa kompletna javnost,novine,televizija,radio,net sve drzi zvezda,budi realan,pogledaj sta pisu o Partizanu a sta o zvezdi?

avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 30.09.2015
17:33

Prejaki smo za sve.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 30.09.2015
14:43
avatar
Srbija voli Zvezdu
Wednesday, 30.09.2015
21:33

Rome ko ce kome, ako ne svoj svome.

avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 01.10.2015
15:13

I u pedu se Karate Kid:-D

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 01.10.2015
15:03

ako ako samo vi tako kao i zeljko tebi