Zvezda - Pojačanje čim Grujić 'parafira'!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.12.2015.
23:41
Izvor: Sportske.net

Mnogi su posumnjali da će Crvena zvezda uspeti da realizuje transfer francuskog internacionalca Demijana le Taleka, ali se čini da je vezista Mordovije pred vratima stadiona "Rajko Mitić".

fc-mordovia.ru
fc-mordovia.ru

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda čeka na realizaciju transfera Marka Grujića u Liverpul ali za to vreme čelnici kluba iz Ljutice Bogdana ne sede skrštenih ruku.

Novac od realizovanog transfera biće iskorišćen da se namire dugovanja prema igračima i da se obezbedi evropska licenca, dok će deo biti opredeljen za dovođenje pojačanja.

Generalni direktor Crvene zvezde nedavno je ponovio da navijači ne bi trebalo da očekuju veliki broj novajlija već jedno ili dva pojačanja. Kako stvari trenutno stoje, prvo zimsko pojačanje crveno-belih biće Demijan le Talek.

"Dogovor sa Mordovijom smo napravili, ostaje nam i da platimo 200.000 evra za Donalda, kao i da preliminarni dogovor sa Demijanom le Talekom pretočimo u ugovor" poručuje sportski direktor Blažo Raosavljević za "Novosti".

Francuski internacionalac nedavno je poručio da ne planira dolazak u Crvenu zvezdu ali su predstavnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić" i pored toga nastavili da uveravaju navijače da će Le Talek pojačati crveno-bele.

Pored akvizicije u vidu Demijana le Taleka crveno-beli traže pojačanje na poziciji štopera i izbor je sužen na dvojicu Argentinaca, premda postoji mogućnost da dovođenje centralnog defanzivca bude obavljeno na leto.

"Suzili smo izbor, imamo dva Argentinca u opticaju, ali nećemo da žurimo. Za prolećne borbe sasvim smo dobro popunjeni na toj poziciji, pa ako se ne uverimo 100 odsto da je defanzivac pojačanje za Ligu šampiona nećemo se pojačavati sada, već ćemo tražiti pravog za leto" dodao je Raosavljević.

Crveno-bele u nastavku šampionata očekuje još 15 takmičarskih utakmica zbog čega će tokom zime biti i odlazaka a prvi će sidro, na privremeno, dići Vladimir Jovović koji odlazi na pozajmicu u OFK Beograd.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Wednesday, 30.12.2015
21:05

Verujem da ce Grof skockati pravi tim koji ce nam omoguciti da na Marakani gledamo Ligu Sampiona.

avatar
ParniValjak!
Wednesday, 30.12.2015
12:03

Sve najbolje u pohodu na ligu sampiona ...:-)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 30.12.2015
11:53

Šta će vam štoperi, imate ih već sad previše ... Jedino u slučaju da bi došli Vidić ili Biševac na to mesto, u suprotnom se treba pojačati na mestima, gde će otići igrači... Grujić odlazi, evo može Vered, Ristić da igraju na njegovom mestu, Katai ako ode, onda može ovaj Telek da dođe.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 30.12.2015
10:09

Sa Marakane cuje se glas da Liga Sampiona ceka nas, a o nama ce opet da pise spanski AS.

avatar
ParniValjak!
Wednesday, 30.12.2015
12:04

Iskreno , kao grobar, to zelim komsijama

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 30.12.2015
15:52

Hvala komsija.