Zvezda pobedila, svi pričaju o sudiji...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.07.2014.
19:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zv ezde nastupili su danas, u kombinovanom sastavu protiv ekipe Krškog u još jednoj proveri na pripremama u Sloveniji. Upisana još jedna pobeda, uz debitantski pogodak Danijela Avramovskog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekipa Nenada Lalatovića uspešno je odradila današnju proveru protiv Krškog i na kraju slavila rezultatom 2-0.

Debitovali su Danijel Avramovski i Miloš Bosančić, a mladi Makedonac je već posle sedam minuta igre iz slobodnog udarca doveo Zvezdu u vođstvo i tako nagovestio da bi ipak mogao da ima zapaženiju ulogu u nastupajućoj sezoni.

Zvezda je bila bolji rival, imala inicijativu, ali su do kraja prvog poluvremena izostali novi golovi. Onjilo je imao par solidn ih situacija, ali ga i dalje neće gol.

U nastavku, trener Lalatović je pružio priliku i mladom golmanu Manojloviću, a kad su golovi u pitanju, istakao se i štoper Darko Lazić, koji je sjajno reagovao posle jednog kornera u 72. minutu, udarcem glavom poslao loptu pod prečku za konačnih 2-0.

Ipak, ''zvezda'' ovog susreta postao je korpulentni arbitar, koji je svojom pojavom na terenu zasenio sve aktere oba tima.

Podsetimo, Zvezda u utorak ima novu proveru, i to protiv Hanovera, kada bi Nenad Lalatović trebalo da ukaže priliku igračima koji će biti u prvom planu naredne sezone.

Crvena zvezda je današnju utakmicu počela u sledećem sastavu: Trkulja, P. Đorđević, S Đorđević, Lazić, Stojanović, Avramovski, Bosančić. Gogić. Karaklajić, Onjilo, Despotović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke