Zvezda - Po jedna promena u svakoj od linija! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.09.2017.
16:15
Izvor: Sportske.net

Strateg Crvene zvezde izveo je tim sa jednim klasičnim napadačem ali je u odnosu na duel sa BATE Borisovim napravio četiri promene.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Utakmica koja se od 17 časova igra na krovu tržnog centra "Stadion" u Zaplanjskoj ulici predstavljaće duel trećeplasiranog i drugoplasiranog tima na superligaškoj tabeli.

Voždovac je veliki dužnik Crvenoj zvezdi jer je u završnici prethodne sezone, 6. maja tekuće godine savladao tadašnjeg lidera prvenstva i omogućio Partizanu da stigne do titule.

Mnogo toga se promenilo kada je igrački kadar dva tima u pitanju od pomenute utakmice zbog čega će današnji meč imati potpuno drugu dimenziju.

"Zmajevi" beleže dobre rezultate na startu nove sezone, a za Zvezdu utakmica u naselju Braće Jerković stiže posle okršaja sa BATE Borisovim u Ligi Evrope i potencijalno može da predstavlja problem zbog emotivnog pražnjenja igrača.

Zbog toga je bilo očekivano da Vladan Milojević napravi nekoliko promena u startnoj postavi i evo kako izgledaju postave koje će treneri Voždovca i Zvezde izvesti na teren od 17 časova.

Voždovac: Popović; Gajić, Ivković, Mihajlov, Filipović; Putinčanin, Pavlović, Ješić; Duronjić, Stuparević, Zec;

Crvena zvezda: Kahriman; Stojković, Le Talek, Babić, Rodić; Donald, Krstičić; Milić, Kanga, Srnić; Pešić;

Utakmica počinje u 17 časova, a za sve one koji nisu mogli u Zaplanjsku prenos je obezbeđen na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Sunday, 17.09.2017
16:28

Zasto nije Adzic umesto Srnica, dajte decku neka malo odmori kao i ostali