Zvezda - Pešić i Babić na čekanju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.06.2017.
21:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crveno-beli još uvek nisu u poziciji da finiširaju transfere dvojice srpskih internacionalaca zbog dva potpuno različita razloga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u četvrtak počinje novu sezonu duelom sa Florijanom, ali će paralelno sa borbom za plasman u Ligu Evrope nastaviti da se obavljaju poslovi vezani za angažovanje novih igrača.

Crvena zvezda se nalazi na korak od angažovanja Aleksandra Pešića i Srđana Babića ali će na oba fudbalera morati da sačeka još neko vreme.

U slučaju Aleksandra Pešića promociju koči sertifikat koji se nalazi u Italiji, a koji budući napadač Crvene zvezde ne može da dobije jer mu ugovor o pozajmici sa Atalantom ističe 1. jula.

Crvena zvezda je već dogovorila transfer sa Tuluzom, a utanačeni su uslovi ugovora sa bivšim napadačem Jagodine ali promocija neće moći da bude urpiličena pre ponedeljka.

Situacija u slučaju Srđana Babića nije ni blizu ista kao sa Aleksandrom Pešićem. Crveno-beli su se dogovorili sa igračem ali tek treba da nađu zajednički jezik sa čelnicima Real Sosijedada.

Podsećamo da vicešampion Srbije u narednih osam dana igra mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope a već od sredine jula uslediće ozbiljnija iskušenja jer startuje i domaće prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Wednesday, 28.06.2017
22:41

Manojlovic na golu,Luco levo,Babic i (Bogdan Mitrea) stoperi,Stojkovic desno. Racic,Donald,Markinjos,Kanga,Rikardinjo i Boaci. Le i Ruiz paljbaaaaaaa. Rodic ako ne dodje Luco Ibanjez. I nema greske. Klupa: Pesic,Srnic,Milic,Milijas,Andjelkovic,Savic i (jedan rezervni desni bek)

avatar
Anderton
Wednesday, 28.06.2017
22:58

samo 7 stranaca? Nemoj da si skroman...

avatar
GoGiLFC
Wednesday, 28.06.2017
23:53

A šta je sa Adzićem? Trebalo bi njega, Joveljića I Račića u prvih 11 može višestruko da nam se isplati. U LE verovatno ući nećemo, a tada treba da se žrtvuje sezona da bi klinci stasali..

avatar
paok
Wednesday, 28.06.2017
22:15

Babic mi je ok. igrac a Pesic mi se nimalo ne svidja. Mozda i nije toliko potreban Zvezdi kao ovaj stoper.