Zvezda - Pauza stigla u pravi čas

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.11.2014.
11:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene Zvezde se nalaze u veoma lošoj formi, publika ima sve manje strpljenja, Lalatović je sve manje zadovoljan.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Previše grešaka prave fudbaleri Crvene Zvezde u poslednjih nekoliko kola, muče se, retko pobeđuju, i samo zahvaljujući kiksu Vojvodine protiv Donjeg Srema na svom terenu sada se nalaze na drugoj poziciji, ali sa četiri boda manje od vodećeg Partizana kome se smeši jesenja titula.

Navijači Crvene Zvezde nikako nisu zadovoljni igrama svog tima, bilo je i "ribanja" nakon meča sa Čukaričkim u subotu, čuli su se zvižduci, prozivke.

Situacija nije dobra, a ova pauza zbog mečeva reprezentacije je stigla u pravi čas. Imaće fudbaleri Crvene Zvezde i dva dana da se odmore, a onda kreću pripreme za meč sa Radničkim iz Kragujevca na uvek neugodnom gostovanju na "Čika Dači".

Prethodno će Crvena Zvezda odigrati meč sa Udinezeom u subotu od 17 časova na Marakani.

"Imaću mnogo toga da im ispričam, a kada stavim tačku, onda treba da se okrenemo poslu u naredna tri meča.", rekao je Lalatović, a verovatno će sa pojedincima govoriti u četiri oka.

Nema sumnje, sigurno je da su krediti potrošeni, Zvezdu čekaju teške utakmice do kraja i ukoliko se ne ostvare povoljni rezultati očekujmo promene ove zime...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Monday, 10.11.2014
20:36

Tuzni ste svi kompletno, od uprave, preko trenera do igraca... Pa ja bi kidao kad bi igrao za taj klub, pa makar mi plata kasnila 5 meseci! Ali zato jednom kad dobijete kes, to je jedno 20 mojih plata... E, sad je to problem sto momci ne znaju da raspolazu, jer moraju da izlaze po splavovima... I onda kad ponestane kesa, onda, "nama se ne igra za Zvezdu, nemamo para, demolarisani smo"... Ccc, jadni li ste...

avatar
Homer J.Simpson
Monday, 10.11.2014
15:27

Jednostavno,nemamo kvaliteta,slaba je postavka igre,ofanzivno smo losi,zato se i mucimo....
Pojedini nisu za Zvezdu,zato je sve ovako kako je....
Na srecu,imao je PArtizan kiks sa Jagodinom,sa OFK-om,pa je dobro kako je moglo biti.....
Jako malo stvari sam vieo zbog kojih u dosadasnjoj sezoni mogu biti zadovoljan,kao i vecina....
A kako tim igra,i kako Terzic vodi Zvezdu,najbolje pokazuju navijaci,kojih je sve manje.....

avatar
LoleRava
Monday, 10.11.2014
20:34

Slazem se u potpunosti!