Zvezda – Palo 'pomirenje', a stigao i Ninković!

Autor: Miloš Marković
petak 29.08.2014.
09:27
Izvor: Sportske.net

Lep dan je osvanuo na Marakani. Situacija oko štrajka dela zaposlenih je uspešno rešena isplatom dela zarada, a sporstki sektor je obradovala i informacija o definitivnom vraćanju Miloša Ninkovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon međusobnih saopštenja i prepucavanja u javnosti, štrajk Radne zajednice koji je zadesio klub, uspešno je rešen.

Dogovor je postignut, uplaćen je i deo dugovanja, a počela je i da se sprovodi nova sistematizacija radnih mesta, te je tako 15 osoba zaposlenih na privremeno zaposlenim poslovima uručen otkaz (čistačice). Smanjenje broja zaposlenih biće nastavljeno, naglašava Sport, a sve u cilju sprovođenja neophodnih mera štednje.

U međuvremenu, juče je stigla još jedna pozitivna vest – Miloš Ninković je i definitivno novi/stari član ekipe!

Načelni dogovor o ponovnoj saradnji je postignut, Ninković će do januara nositi crveno-beli dres, a svojim iskustvom i kvalitetom trebalo bi da bude dirtektna zamena kapitenu Nenadu Milijašu koji je otišao u Tursku.

On već tri nedelje aktivno radi sa ekipom na Marakani, kako nije imao adekvatnih ponuda, doneo je odluku da ostane.

„Ninković je kvalitetan igrač sa ogromnim iskustvom, koji se navikao na zahteve u Zvezdi. Proverićemo kakva mu je fizička sprema, pauzu koja sledi ćemo iskoristiti da ga uvedemo u ritam.“, rekao je Lalatović.

Ninković je tako, poput Pečnika, bukvalno ostao na Marakani, a oba igrača će imati opciju da u slučaju konkretne ponude u zimskom prelaznom roku napuste klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke